tiistai 5. helmikuuta 2013

Geelilakkauksia työkaverille

Koska työkaverillani geelikynnet (kolmea eri geeliä kokeiltu) eivät ole pysyneet reilu viikkoa kauemmin, eivätkä myöskään akryylikynnet, päätettiin kokeilla "viimeistä vaihtoehtoa", geelilakkausta. Aikomuksena oli kokeilla kasvattaa kynsiä geelilakkausta hyödyntäen.

Liikkeelle lähdettiin nudepinkillä Sinan geelilakkauksella tämän mittaisiin kynsiin.


No eipä mennyt kuin viikko, niin työkaverini laittoi viestiä, että voisinko tehdä uudet geelilakkaukset, kun nuo ovat alkaneet irtoilla. Kun parin päivän päästä pääsin kynsien kimppuun, yhtään geelilakkaa ei ollut jäljellä.


Pääsin siis helpolla, sillä vanhoja ei tarvinut poistaa... Seuraavaksi pistettiin pinkkiglitteristä geelilakkaa, jota minullakin oli juuri ollut kynsien kärjissä. Kun sitten viikon päästä työmatkani jälkeen näimme, oli kahdesta kynnestä geelilakat häipyneet. Oma kynsi ei ollut millänsäkään, eli geelilakka ei vain pysynyt kynnen pinnassa.


Valitettavaa, siihen loppui se kokeilu. Työkaverini kynnet kasvaa kahdessa viikossa enemmän, kuin omat kynteni kasvaa kuukaudessa. Ollaan mietitty, että selitys rakennekynsien pysymättömyyteen liittyy jotenkin tähän tai sitten jotenkin kynnen pintaan. Onko teillä muilla valistuneita arvauksia?

4 kommenttia:

 1. Mun blogissa on sulle tunnustus:)
  http://imaginationailss.blogspot.fi/2013/02/blogitunnustus.html

  VastaaPoista
 2. No nih :) Mä oon ihmetellyt omia teflon kynsiä kun ei tuo geelilakkaus vaan tunnu pysyvän :) En ole siis yksin ja mulla kanssa kasvaa omat kynnet aikamoista vauhtia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä kertoa työkaverille, että se ei ole yksin :) Joillain ei vaan pysy. Ootko sä kokeillu geeli- tai akryyikynsiä ja jos, niin miten ne on pysyneet? Mutta ilmeisesti tuo kynsien kova kasvu liittyy asiaan.

   Poista