tiistai 15. tammikuuta 2013

Kynnet kuin napatanssija ja taas liimaa

Kun löysin tämän kuvan napatanssiasusta, halusin tietenkin kokeilla vastaavaa kynsille! Tiesin jo etukäteen, että tulossa ois överikynnet ja niinhän siinä kävi...


Koristeluissa alotin pyöreillä parimillisillä strasseilla ja laitoin ympärille vaaleanpunaisia 1 mm strasseja. Näitä tein eka pariin kynteen ja olisin melkein halunnutjättää siihen, mutta vähitellen sain kynnet täytettyä kaikella sekalaisella. Ihanat violetit glitter diamondit on juuri saatu SannaTaralta, kuten myös etusormessa oleva pinkki helminauha. Kultaiset paljetit löytyivät aikoinaan NDED:iltä, mutta niitä en ole aikaisemmin käyttänyt.


Ja kun eilen valitin, kuinka ei liimat lähteny, niin tänään esittelen, kuinka ne lähti hienosti. Nyt laitoin toosi paksun kerroksen liimaa ja menin koneelle odotellessani niiden kuivumista. Kynsiblogeissa saa hyvin kulutettua aikaa ;) Liiman päälle kiinnitin strassit Seche Vitellä ja MNY:n Drying Effectillä. Päällystin ne vielä jälkimmäisellä.


Sitten meillä oli ei-niin-mielenkiintoinen palaveri ja vaikka kynnet ei ollu edes vuorokautta mulla olleet, ne sai kyytiä... Tällä kertaa lähti hienosti isoina paloina. Kun kaikki oli lähteneet, kulutin aikaani vielä strassien irrottamisella liimasta. Ne on ihan hyvässä kunnossa :)

Lopputuloksena suosittelen kokeilemaan liimaa ja laittamaan sitä niin paljon, että kuivuminen kestää yli 10 minuuttia. Itsekin aion käyttää vielä uudestaan.

12 kommenttia:

 1. Johan on tavaraa! Hienot on kyllä ja mielenkiintoset (: Tuo koristeiden näpertely on vähän liiankin tuttua hommaa..

  VastaaPoista
 2. oi vitsit miten upeet kynnet!! ne on niin överit ettei ne jotenki ees tunnu övereilt lol. haluun tollaset! :D

  VastaaPoista
 3. Nää on kyllä huimat, on noissa ollut asettelemista:)

  VastaaPoista
 4. Oikeen överit, mutta niin upeat silti :)

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia :D
  Oli tuossa kyllä asettelemista. Ja eihän niistä voinu tulla muuta kuin överit, mutta joskus voi tehä semmoset :D

  VastaaPoista
 6. Ääääk, voi hitsi kun sä teet ihania kynsiä! Mun on joskus pakko saada sun tekemät kynnet :3

  VastaaPoista
 7. Voi hitsit miten överit <3 ihanat:D

  VastaaPoista