keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Etusormen seikkailut -osa 2. Soak off

Löysin luonnoksista tällaisen postauksen, jonka olin kirjoittanut lähes loppuun, mutta unohtanut julkaista. Kyseessä jatko-osa etusormen Seche Vite -seikkailulle, jossa yritin pitää kynttä pitkänä SV:n avulla.

Seche Viten jäljiltä kynsi siis näytti tältä.


Jos sitä en olisi käyttänyt, kynsi olisi ollut nysä. Jos olisin malttanut laittaa vain SV, enkä värilakkailuja ja lisännyt/vaihtanut joka päivä, olisiko kynsi parempi? Sitä pitää jossain välissä testata.

1. päivä. Ensimmäiset kaksi kuvaa seurannasta on heti geelilakkauksen tehtyäni. Nyt kynsi on lyhyt, koska lohkeama. Kaksi kuvaa siksi, että haluan näyttää, millaista geeliä pistin. värigeeli ei ole soak off, vaan thermogeeli. Lämpimänä valkoinen/nude ja kylmänä magenta. Puolikuumani, johon heitin tarran. En sittenkään heti huoltanut muita...5. päivä. Kynsi on ollut hauska, katson siitä aina, onko lämmin vai kylmä :D Tänään kuitenkin havaitsin pienen ilmaantumisen. Tuo on siinä kohdassa, jossa geeli meni aika reunaan. Hieman sitä viilailin jo pari päivää sitten ettei ilmaantuisi.

15. päivä. Vieläkin se vain roikkuu mukana. Ilmaantumista on tullut lisää ja olen yrittänyt repiä geeliä, mutta se on niin joustavaa, ettei lähde, onneksi. Kasvua on selvästi paljon juuressa ja kyllä sen kärjestäkin jo huomaa, että pituutta on tullut.16. päivä. Sorruin, revin geeliä niin, että se oli pakko poistaa. Kynsi on kuitenkin päässyt hyvin kasvamaan ja näyttää terveemmältä kuin ekassa kuvassa.


Laitoin uuden geelilakan päälle, tällä kertaa ihan oikeaa geelilakkaa.


Loppuyhteenvetona olin kirjoittanut: "Tämän testin perusteella geelilakkaus voisi olla mulle keino pitää kynnet pitkinä, ohuina ja helposti lakattavina. Aion kokeilla sitä jossain vaiheessa kaikkiin!" Ja niin mä teinkin melkein heti tän kokeilun jälkeen ja kyllä, on mun juttu :)


Alimmassa kynnessä Fräuleinin geeliä ja hopeista glittermixiä.

4 kommenttia:

 1. Muakin toisaalta niin himottais geelilakkaus, mutta äh se tarkoittaisi TAAS melkein kaikkien tuotteiden uudelleenostoa :D Ehkä mä pitäydyn näissä geeleissä kumminkin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän se kyllä vähän tarkottaa. Mä oon tosin käyttäny värigeelejä geelilakkojen seassa ihan onnistuneesti.. Mut silti :)

   Poista
 2. Tämä kuulostaa mukavalta (: Täytyy kyllä miettiä jos itsekin hankkisi nuo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ainakin oon ollu tyytyväinen, joten voin suositella :)

   Poista