torstai 17. tammikuuta 2013

Torstaituote - Nail Art Sourcebook

Joulun jälkeen huomasin Aadan kynnet -blogissa hänen joululahjaksi saamansa kirjan, Nail Art sourcebook. Innostuin ajatuksesta saada "erilainen kynsikirja". Omistan siis sellaisen kiinalaisen (tjsp) kirjan, jossa on paljon manikyyrikuvia ja tekstistä ei tajua mitään...


Tilasin siis välittömästi Adlibrikseltä oman kappaleeni, joka maksoi 16 euroa. Kirja tuli ja haluan nyt vähän esitellä sitä. Vielä en ole kovin paljon ehtinyt itsekään siihen tutustumaan, vähän vain selaillut.

Ekana kuva sisällysluettelosta. Erityyliset kynnet on koottu osioihinsa aivan kuten "kiinalaiskirjassani".

Introduction -osa sisältää kynsinhoitoohjeita ja -vinkkejä. Osuus ei ole kuitenkaan kovin pitkä (sivut 6-18), olisin tältä toivonut hieman enemmän.


Yhtenä sivuna itroduction-osassa on lyhyt kuvatutoriaali hieman monimutkaisempaan koristeluun. Tämä on se, mitä tältä kirjalta odotin. Mutta valitettavasti kunnolliset tutoriaalit jäävät tähän yhteen.


Suuri osa sivuista on alla olevan näköisiä. Yhdet kynnet toisella sivulla, muutama design toisella. Lyhyt teksti kynsiin liittyen. Tekstissä kerrotaan lyhyesti, millä tekniikalla kynnet voidaan tehdä.Noo, sitten kirjasta löytyi tällaisia sivuja. Mun mielestä nää näyttää jotenkin tyhjiltä ja huutaa tekstiä, jossa kerrotaan, miten ne on tehty. Niitä ohjeita jäin peräänkuuluttamaan. Tiedän, että kynsiä enemmän tehneet kyllä keksii tekniikat, mutta aloittelijat ehkä näitä kirjoja lukevat ja kuvittelisin ohjeiden olevan heille hyödyksi.


Tähän kuvaan päästyäni koin järkytyksen :) Kynnet on aika samanlaiset, kuin parit mun tekemät. Toisissa omissani on kyllä myös glitteriä ja tähtiä ja toisissa eri värisenä tuo silppu. Silti piti katsoa kahteen kertaan :D

Ainiin, tällaisiakin sivuja on paljon, yksittäisiä koristeltuja tekokynsiä ilman tekstejä. Tuossa ekassa hieman ehkä "erilaisia" koristeluita, joista varmasti saa uusia ideoita.


 Ja tokassa kuvassa erikoisia 3D-nalleja, joita oli kirjassa parikin aukeamaa.


Lopputuloksena kirja oli minulle pettymys, koska odotin siltä tosiaan aika paljon. Haluaisin löytää kirjan, jossa on yksien kansien sisällä selitetty yksityiskohtaisesti kaikki mahdolliset koristelutekniikat. Ehkä vaadin liikoja, mutta sellainen olisi kätevä! Niin ja hei, ei tämä kirja mikään huono ole! Siellä on paljon ideakuvia, mutta en koe tämän tuovan kovinkaan paljon uutta, siksi tyrmäys.

Mistä: Esim. Adlibris
Mitä maksaa: 16 €

14 kommenttia:

 1. Mulla on kans tää kirja, alussa selailin sitä ja lähinnä siitä voi saada inspiraatioita mutta jäin itekkin kaipaamaan tarkempia tutoja. Eli ihan kiva :)

  VastaaPoista
 2. Hei, asiasta poiketen. Pyytäisin, että lähettäisit osoitteesi minun sähköpostiini lik3itlov3it@gmail.com ! Ajattelin tallentaa kaikkien blogystävieni osoitteet, jotka olen tuntenut tai ollut tekemisissä jo pidemmän aikaa. :) Hyvää loppuviikkoa!
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis meinaat varmaan ihan postiosoitetta :) Lähettelenpä..

   Poista
  2. Joo, postiosoitetta tarkoitan. :)

   Poista
 3. Mä ostin tän kirjan kans syksyllä, pettymys oli minullekkin. En ole ainoastakaan lakkauksesta/koristelusta vielä inspiroitunut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että oli pettymys. Eiköhän sieltä vielä joku inspiksen lähde löydy :D

   Poista
 4. Mä kattelin tota kirjaa mun kampaajalla, kun hänellä on tyyppi tekemässä kynsiä. Ihan mielenkiintoinen kirja ja kivoja kynsiä ja tosi upeita, mutta ei kyllä sovellu mulle, kun ei niitä kunnon tutoja ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ohjeet ois kyllä aika hyödylliset varsinkin monimutkaisempiin.

   Poista
 5. Kivoja kuvia. Oishan se kiva jos nuista kynsikirjoista löytyisi niitä tutoja eikä vain kuvia.

  VastaaPoista
 6. Ei muuta kuin teet oman ;)
  Ifolorin kuvakirjalla sellaisen ja sit kustantamokierrokselle :D

  VastaaPoista
 7. Mulla tuli kanssa sama mieleen, tee itse kirja! Tee se niin hyvin että joku kustantamo innostuu siitä tai sitten kokeile omakustannekirjaa ja kauppaa sitä blogissasi. ;)

  VastaaPoista