maanantai 23. kesäkuuta 2014

Juhannuskynnet kuin morsiamella

Lapsena haaveilin aina juhannushäistä ja morsiamella piti olla seppele, kuten Uralin pihlajassa lauletaan: "niin kuin seppelepäinen vain nuori morsian on". Halusin silloin Uralin pihlajan häävalssikseni, mutta näin vanhemmalla iällä en enää ole niin vakuuttunut sen sanoista. Kaiken lisäksi luulen, että en välttämättä koskaan "pääse" naimisiin. Tuo ajatus on ollut päässäni niin pitkään, kuin muistan, sillä Anoukin Nobody's wife on tuntunut omalle siitä lähtien kun sen ensi kertaa kuulin. Ilmeisesti siis jo 17 vuotta, sillä kappale on vuodelta 97.


Kaikesta huolimatta olen välillä suunnitellut itselleni hääkynsiä ja malli on tiedossa, jos joskus sinne asti pääsen. Nämä morsiuskynnet syntyivät, koska halusin käyttää uutta laattaani ja mitä muuta voi olettaa, kun leimaa valkoisella laatasta nimeltä Bridal? 


Olen taas tehnyt itselleni geelikynnet. Hirveä himo oli saada pitemmät kynnet, enkä ollut ihan vakuuttunut mun luonnonkynsien muodosta pitkinä ja terävinä. Pituutta näihin tuli lisää pari milliä. Tein ihan luonnonvärisen geelauksen kynsipedin pidennyksellä. Pääsen siis lakkailemaan, eikä tarvitse olla kuukautta samoilla. 


Kynsillä:
 • Leimat - Konadin valkoinen leimauslakka (saatu), Moyou Bridal 07 -laatta
 • Hile - Opi Pirouette my whistle
 • Päällyslakka - Seche Vite


Vielä palatakseni hääaiheeseen... Kun torstaina sain kynnet valmiiksi, menin alakertaan bf:n luo, polvistuin ja kysyin, mennäänkö naimisiin ojentaen samalla kynsiä häntä kohti. Hän tarkasti molemmat kädet ja antoi hyväksyvän vastauksen. Kysyin, koska ja vastaus oli "huomenna", että kynnet olisi vielä kunnossa. Eli siinä oli mulle sit juhannushäät tulossa ;)


Perjantaina kyselin, monelta meidän häät on. Sain vastauksen, että vähän ennen kahtatoista, mutta silloin me jo nukuimme... Lauantaina käytiin yhdessä kuvaamassa mun kynnet ja kun kuvasin kukkia ilman kynsiä, nappas bf yhestä kiinni ja poseerasi omilla kynsillään.

21 kommenttia:

 1. Miten kauniit <3 vaikkei häitäkään ole vielä tiedossa, en oo uskaltanut haaveilla hääkynsistä. En osais koskaan päättää niitä täydellisyyksiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Se päättäminen niissä on kyllä vaikeeta, kun pitää olla täydelliset. Vaikka mulla on malli mielessä, voin kuvitella muuttavani mieltä, jos tosipaikka tulee. Toistaiseksi ei ole pelkoa...

   Poista
 2. Olipa ihana postaus, sai hymyn kyllä kasvoille ^_^
  Ja todella, todella kauniit kynnet ♡

  VastaaPoista
 3. Olipa ihana postaus, sai hymyn kyllä kasvoille ^_^
  Ja todella, todella kauniit kynnet ♡

  VastaaPoista
 4. Saatko mulle tällaiset 3. tai 4.7.

  VastaaPoista
 5. Oi, hurmaavat ja todella sopisivat morsiammelle kuin nakutettu! Ihanan herkät.

  VastaaPoista
 6. Ihanat kynnet teillä molemmilla... :D Sulla tosi nätit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ihmettelin eka tota "molemmilla", mutta tietysti, olihan siellä kahdet kynnet! :D Kiitos :)

   Poista
 7. Oliko noiden laattojen tilaaminen helppoa? Tuliko laatat nopeasti? En ole koskaan nimittäin tilannut ulkomailta,on vähän jännittänyt tuo eri valuutta.. Höh,tuo Bridal 07-laatta on ilmeisesti loppunut jo.. =/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilaaminen oli helppoa ja tuotteet tuli alle viikossa, mikä oli tosi positiivista! Valuuttaa ei tartte turhaan jännittä, kun maksaa luottokortilla, niin siellä näkyy sitten se summa euroina. Ja tietty kannattaa laskeskella ennen tilausta itsekin, mitä ne jutut tulee maksamaan :)
   Mut näköjään on löppu :( Toivottavasti tulee lisää, kun tuo on niin ihana!

   Poista
 8. Aivan älyttömän kauniit! Mulla on tuo pitsilaatta myös, koitin paria kuviota siinä mutta molemmat suttaantui ja levisi kynnellä ihan älyttömästi vaikken ihan noviisi leimauksessa olekaan :( mutta näköjään kuvat on mahdollista saada tarkkoinakin kynsille. Pitänee koittaa uudestaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Höh, kokeile ihmeessä uudestaan ja kokeile vaikka eri lakallakin. Mulla ei onneksi oo ollut ongelmia sen kanssa, mikä tarkoittaa, että kyllä sillä voi onnistua =)

   Poista