sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Mun eka tilaus Moyoulle ever

Niiin pitkään oon katellu Moyoun ihania laattoja, mutta en ole raaskinut tilata. Nyt muutama viikko sitten niitä tuli kerralla 16!


Mutta helpotuksen huokaus, kaikki ei ollut mulle. Tehtiin kimppatilaus Keski-Suomen kynsiharrastajien fb-ryhmällä. Silti syytän Eveä siitä, että tilasin itselle peräti sen 7 kpl. Hän linkkasi Bridal-kokoelman ja pyysi kimppaan. Ihastuin Bridalin pitseihin ja olin heti huutamassa, että otan 6 tai 7. Tarkotin laattojen numeroita, mutta Eve käsitti kappaleina. Se sai miettimään, että jos kattoisi muitakin Moyoun laattoja ja siinä mentiin metsään.


Bridal-kokoelmasta otin juurikin ne 06 ja 07, mistä heti huutelin. numero 06 mietitytti leimojen koon vuoksi, eikä turhaan. Kaikki ne on liian pieniä mun kynsille (1,2 x 1,5 cm) ja tuo saa lähteä eteenpäin uudelle omistajalle jossain vaiheessa. Sen sijaan 07 leimat on hyvän kokoisia (1,5 x 2,2 cm) ja monta nättiä pitsikuviota löytyy. Huomenna yhdet kynnet tästä laatasta..


Sitten vuorossa pari laattaa Mother nature -kokoelmasta. Numerot 01 ja 07, joista jälkimmäinen jää odottamaan syksyä, mutta onpahan ainakin erilaisia lehtiä laitettavaksi. 01 -laatta sen sijaan on täynnä kesää ja varmasti piakkoin tulen sitä käyttämään! Kiva, kun noissa laatoissa ei tarvitse kynnen kokoa miettiä :)


Sitten ypöilijät. Hipster 05 -laatan kuviot pääsi jo kynsille. Laatan kuviot on haastavia, koska ne on pakko laittaa suoraan. Ihan yllättävän hyvin se kuitenkn onnistui. Festive-kokoelmasta valitsin joulukuviolaatan 04 ja siitä en saleen leimaa mitään melkein puoleen vuoteen. Näissä molemmissa on myös nuo isot kuviot kuten bridalin 07:ssa. Viimeisenä Sailor 01 -laatta, josta jo leimailin äitille ja ajattelin postata ne kynnet ensi viikolla myös. Tuo laatta on täynnä kivoja merihenkisiä kuvioita, jotka sopii varmaan kaikille kynsille kokonsa puolesta.


Siinä oli mun Moyou -avaus. Seuraavaa tilausta odotellessa. Onko muut haksahtanu Moyoun laattoihin? Mikä laatta on suosikki kaikista / näistä?

19 kommenttia:

 1. Ai että, tekis itsekin mieli tilata noita laattoja, mutta kun en edes leimaa niin usein niin yritän olla järkevä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä se. Eihän niitä kannata pölyttymään haalia :)

   Poista
 2. Moyoun laatat on pelkkää lovee, omistan niitä tällä hetkellä neljä mut kolme niist on jouluaiheisii :D pitäiski tilata niitä lisää jossain vaiheessa muttaku siellä on niiiiin paljon laattoja jotka haluisin ittelleni :D mulle kelpais toi sulle ylimääränenki ★_★ okei mikä mulle noista EI kelpais.... :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä niin ihania :)
   Voin kyllä myydä sen sulle, jos haluut?

   Poista
  2. Oooo joo paljo siit haluisit? :D

   Poista
  3. Käy mulle :) laitatko vaikka sähköpostilla tilitietoja? lauratuulia.aarnio@gmail.com :)

   Poista
 3. Mä jo hetken luulin, että oot oikeasti repässy ja tilannu itsellesi nuo kaikki 16 laattaa. xD
  Me tehtiin juuri hetki sitten kanssa tilaus Moyoulle ja nappasin itselleni 4 ihanaa laattaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tahallaan vähän yritin hämätä, että olisin ihan seonnut :D
   Oo, varmaan näen sun blogista sitten, mitkä laatat sulle saapuu :)

   Poista
 4. Mä iet kans tykkään hirveesti MoYoun laatoista! En omista kuin neljä, mutta pitäis varmaan tässä tilailla joskus lisää. 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neljäkin on jo monta, koska noi on normilaattoja isompia. :3

   Poista
 5. Mikä laatta on suosikki..? No kaikki! :D

  VastaaPoista