maanantai 14. tammikuuta 2013

Samurai pinkissä ja liimaa glitterin alla

Tuntuu hassulta postata kynnet, joissa on tavallaan vain yksi kerros "jotain kynsilakkaa". Toisaalta kynnet eivät ole läheskään niin yksinkertaiset.


Ensinnäkin kyseessä on Sonnetariumin Samurai Princess indielakka, josta tein miniesittelyn viime torstaina.


Lakka kynnellä näyttää ihan läheltä tältä. Tuosta saa hieman paremman kuvan kuin epämääräisestä swatchistani lähes valkoiselle tikulle. Itse tykkään to-del-la paljon. Sopii hyvin tuon pinkin liukuväripohjan kanssa ja muutenkin hilettä on paljon ja ja ja!!


Sitten toisekseen näissä ei ole käytetty tavallista kynsilakkaa pohjalakkana, vaan ihan tavallista paperiliimaa. Olen ihan väsynyt taistelemaan glitterien irrotuksen kanssa kynsilakanpoistoaineilla (kyllä, käytän foliotekniikkaa :)), joten halusin kokeilla.


Olen pettynyt. Laitoin mielestäni ihan reilun kerroksen liimaa, mutta silti lakat lähti repimällä vain pieninä paloina vaikeasti. Vain kaksi kynttä jaksoin repiä ja meinasi muut kynnet olla ihan entiset repimisestä. Loput liottelin ensin kynsilakanpoistoaineella ja lopuksi liotin niitä vedessä.

Mulla oli vaan yks kerros lakkaa, eli ohuesti, se saattoi vaikuttaa. Lakat pysyi tosi hyvin, vaikka käsiä vedessä liottaessa liimat välillä pehmeni jostain kulmista. Kokeilen uudestaan vielä paksummalla liimalla...

Ja vielä yksi kuva, koska lakka vaan on niin nätti!!


Onko ihana, hä!!??!?!?! :DD

14 kommenttia: