keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Sisko ja sen mies HanNail -studiossa

Äidin kynsien jälkeen lakkasin siskon kynnet ja sai osansa hänen miehensäkin. Käskin siskoni valita kaksi lakkaa ja hän valitsi Models Ownin Northern Lightsin ja Fräuleinin punaisen glitterlakan.


Sitten käskin valita joulufimoista. Niistä hän kysyi apua mieheltään, joka ei osannut auttaa. Fimoista valikoitui tonttu ja pinkki paketti. Kiinnitin niitä ja todettiin, että värit ei oikein toimi, joten jätettiin yhteen kynteen se kokeilu.


Meillä on tapana tehdä välillä mielenkiintoisia pipareita siskon kanssa. Hänelle kuvauksiin valitsimme piparin, joka on tehty ottamalla isosta pyöreästä keskeltä pois piparin mallinen aukko ja vähän liiskaamalla. Muita luomuksia tänä vuonna olivat Pacman, useat pienemmät pallot, joilla oli päänä sikaa ja enkeleitä ym, tonttuakkojen hameista tehty tappara ja erikoinen robotti. Jokavuotista perinnettä on myös "roippeiden paistaminen".

Siskon kynsien jälkeen sain operoida vielä yhden kynnen...


Siskoni mies halusi yhteen kynteen smilen. Hän oli kuulemma halunnut pitkään smile-piilareita ja nyt kun noita fimoja oli, sellainen piti saada. Sormeksi valittiin vasen nimetön ja fimo piti laittaa kynnen tyveen, että se pysyy mahdollisimman kauan. Pistin kynteen Ginan aluslakan ja ison läntin Seche Viteä. Siihen fimo ja valmista tuli. Hän sanoi tietävänsä, että kynnet kuvataan aina jonkun esineen kanssa ja nappasi pöydältä tuollaisen kastikepurkin. Aika tyylikästä, eikö :) Kokeiltiin myös kuvausta joulupipareiden kanssa, mutta tämä kuva oli ehdottomasti paras.

6 kommenttia: