torstai 27. joulukuuta 2012

Torstaituote(ko) - Joululahjat

En saanut joululahjaksi melkein yhtään kosmetiikkaa. Hyvä niin, koska sitä on mulla kaapit ja kaappien päälliset ja kaikki muukin pullollaan. Sen sijaan sain paljon hyödyllisiä asioita.


Ensimmäisenä kuvassa magneetilla kiinnittyvät pippuri- ja suolapuput, jotka mun on ollu tarkotus ostaa ite jo ties kuinka kauan. En ole saanut aikaiseksi, joten poikaystävä sitten keksi ostaa ne mulle.


Toisena sitten Garmin Forerunner 10 -GPS-kello, jota toivoin porukoilta tietysti pinkkinä! Sen lisäksi sain pyörään sopivan telineen, johon kellon voi laittaa, niin näkee ajan ja matkan koko ajan.


Kolmannessa kuvassa Kalligrafia-välineistöä. Nämä siskolta ja hänen mieheltään. Näitäkin tuli toivottua, kun olen jo pitemmän aikaa halunnut opetella tekstaamaan. Nyt ei ainakaan enää välineistä jää kiinni!


Sitten on suloinen kissatyyny, jonka sain poikaystäväni äidiltä. Se on tosi hyvä selän taakse mun sohvalla ja sopii väreihinkin hyvin :)


Toiseksi viimeisessä kuvassa on Vaccai -laulukirja laulutunteja varten. Tuota toivoin myös ja poikaystäväni osti sen mulle.Viimeisenä hyväntuoksuinen suihkusaippua, jonka sain poikaystävän siskolta. Hauska sattuma oli, että olin viikko sitten himoinnut kyseistä ainetta oman siskoni luona.

Näiden lisäksi sain pyyhkeitä, poliisin mallisen avaimenperän, joka ääntelee, kun viheltää, lahjakortin hierontaan, patalapun, pipon ja rahaa. Auto sai lumilapion, sekin on ollut ostoslistalla jo siitä lähtien, kun kerran juutuin lumeen viime talvena...

Itse annoin lahjoiksi kaikkea hyödyllistä ja hyödytöntä. Annoin monta itsetehtyä heijastinta, omista kuvista tehtyjä kalentereita, kirjoja ym. ym. Hyödyttömämmistä haluan mainita banana slicerin, joita ostin peräti kolmelle ihan vitsillä...

4 kommenttia:

 1. Ihania lahjoja KAIKKI! :) Kelpais! Me tehtiin kans ifolor kalenteri mummille ja ukille heidän lapsuudenkotiensa kuvista. Niistä "Antiikkia" "Antiikkia, antiikkia" postauksissa vilahtaneista kuvia. Olipahan ainakin mieleinen ja omaperäinen sanoisinko. :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Itse tehdyt" lahjat on kyllä hyviä. Toi sun kalenteri varmasti oli mieleinen. :) Mä tein ihan edellisen vuoden varrella otetuista kuvista.

   Poista