tiistai 25. joulukuuta 2012

Äitin joulukyntöset

Meinasin olla kyyninen ja kirjoittaa pitkät pätkät toisten kynsien "kopioinnista" ja linkittämisestä yms. Tai oikeestaan kirjotin jo, mutta ajattelin, että on joulu, joten en jaksa julkaista kaikkea scheissea, mitä aikaisemmin kirjotin. Ehkä osan :)Kyseessä siis äidin joulukynnet ja vähän valaisen, mitä meinasin kirjottaa. Eli suunnittelin nämä jo kynnet jo marraskuussa - heti, kun sain kuusileimauslaatan, sain idean siitä. En tietenkään päässyt toteuttamaan "heti", koska vasta jouluksi menin porukoiden luokse käymään. Siksi "järkytyin" huomatessani Charming nailsilla "samanlaiset" joulukynnet (samanvärinen pohja ja leimoja) jo ennen joulukuun puoltaväliä. Mietin, että jos vain teen kynnet ja esittelen idean omanani, niin saan kuitenkin haukut matkimisesta jne. Meinasin tässä kovasti ihmetellä, miksi on väärin keksiä sama idea, minkä toinen keksii ja toisaalta sitä, että jotkut bloggaajat eivät millään jaksa nähdä vaivaa linkittääkseen toisen blogia, mutta se noista sitten. Mennääs kynsiin..!Pohjalla Avonin Golden Vision lakka ja kärjissä lumimaisesti Wet 'n' Wildin Break the ice -lakkaa. Leimasin päälle joulukuuset vihreällä Konadin leimauslakalla. Vihreän lakan valitsin Sanna Tara Nail Artista ihan kuusia ajatellen, hintaa 4,95 €. Kuvissa poseeraa poikaystävän siskon tekemä Kale-tonttu.

6 kommenttia:

 1. Pakko kommentoida tuohon ideoiden viemiseen ja muuhun. :) Mun mielestä leimauksessa varsinkin kaikkein yksinkertaisimmissa voi helposti tulla samanlaisia kynsiä, vaikka idea olisikin täysin oma ja omasta päästä. Kuvio kun on valmiskuvio ja varsinkin, jos pohja on yksivärinen niin on helppoa huomaamattaan tehdä täysin samanlaiset kynnet kuin joku muu. :) En pitäisi sitä siis millään tavalla idean varastamisena tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, samaa mieltä, erityisesti leimatessa tulee usein samanlaisia kynsiä ja muutenkin hyvin monet ideat on keksitty jo, joten on vaikea oikeasti keksiä jotain "ihan omaa". Siksi mielestäni onkin turha valittaa, että joku kopioi omia ideoita tai toisten ideoita. Omasta mielestäni on kiva, jos joku saa idean mun tekemistä kynsistä, en kai mä niitä muuten täällä netissä viljelisi, vaan pitäisin omana tietonani :)

   Poista
 2. minustaki ideoita saa käyttää sillä miksi jokainen muuten kuvailisi niitä nettiin jos kukaan ei saisi käyttää ideaa ja voihan sitä tulla muutenki samoja ideoita mieleen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta puhut. Joskus vaan oon lukenu joidenkin valittavan omien ideoidensa varastamisesta..

   Poista
 3. Mulla ainakin varmasti on vahingossa tullut samanlaisia/samankaltaisia kynsiä kuin muillakin, ja saatan huomata asian vasta jälkikäteen. Mun mielestä ei kyllä mitenkään tarvitse alkaa antaa krediittiä mihinkään suuntaan vain sen takia, että on saanut samanlaisen idean! Eli ei mun mielestä mitään huolta noista :)
  Ja muutenkin, mun mielestä noi Charming Nailsin kynnet on ihan tarpeeksi erilaiset. Tai jos tunnustan, niin aika paljonkin erilaiset koska rupesin selaamaan siellä ja mietin, että mitähän kynsiä sä tarkotit :D Tarkoitan siis, että en itse ainakaan olisi noihin kynsiin sun tekemiäsi yhdistänyt. Niissähän on vain samanvärinen pohja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että oot tota mieltä. Kuten tuolla sanoin aikasemmin, niin suurin osa ideoista on jo keksitty, joten väkisinkin tulee samanlaisia kuin jossain jo on. Kaikesta sitä tekeekin ongelman *huoh* :)
   No nyt kun katon, niin onhan ne tosi erilaiset. Alkuperäinen ajatus oli laittaa enemmänkin leimoja ja käyttää myös punaista, mutta ehkä nuo nähtyäni sitten kynnet muuttui erilaisiksi päässä.

   Poista