perjantai 9. marraskuuta 2012

Rock 'n' roll, vino petrooliranskis ja thermogeeliä glitterillä

Esittelen nyt kolmet kynnet, joita olen tehnyt tässä lähiaikoina.

Nämä ekat kynnet valmiiksi saatuani asiakas kommentoi "so fu***ing rock 'n' roll". Laitoimme pronssisen geelilakan ja pronssiin vivahtavaa mix-hilettä vinosti kynsien kärkeen (molemmat ebaysta).


Yhteen kynteen, vasurin nimettömään, leimattiin mustalla ristikuvio. Risti on Bundle Monsterin laatasta BM13. Risti teki muuten naisellisista kynsistä hieman rock-henkiset.


Tilasin jokin aika sitten NDED:iltä geelejä, joista yksi yritti olla turkoosi, ainakin kuvassa se näytti turkoosilta. Geeli kummiskin oli livenä enemmänkin sininen tai petrooli. Onni onnettomuudessa, eräs asiakkaani halusi juuri petroolin väriset kynnet ja niinpä tämä vääränvärinen geeli pääsi käyttöön.


Kynsiin tehtiin vino ranskalainen manikyyri ja sain vapaat kädet laittaa niihin jotain hopeista kimmeltävää. Päädyin hetken harkinnan jälkeen tuollaiseen hopeiseen foliosilppuun. Joukossa on kivasti myös tähdenmallisia palasia, eli koko silppu ei ole vain epämääräistä silppua.


Asiakkaani, jonka kynteen ilmestyi ihmisen pää, halusi uudestaan thermogeeliranskiksen ja samaa glitteriä, mutta vielä enemmän!


Sovimme, että ilmestynyt hemmo oli Ridge, vaikka monien mielestä se näytti Elvikseltä. Tällä kertaa kynsiin ei valitettavasti ilmestynyt ketään, vaikka oikein katsoin kuvia sillä silmällä :) Ehkä seuraavalla kerralla!


Thermogeeli kynsitukusta ja glitterit ebaysta, kuuluivat samaan settiin pronssisten kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti