torstai 8. marraskuuta 2012

Torstaituote - MO Wonderland

Valitsin ensimmäiseksi torstaituotteeksi Models Ownin Wonderland -kokoelman, jonka siis tilasin jokin aika sitten. Aion siis torstaisin esitellä "tuotteita", mikä tarkoittaa pääasiassa kynsijuttuja, mutta myös muutakin.


Wonderland -kokoelma sisältää 5 lakkaa. Niitä kuvaillaan Models Ownin sivuilla vapaasti käännettynä näin. "Maaginen lakkakokoelma, joka tarjoaa kontrastin tiheästä glitteristä hienostuneeseen aikuismaiseen kimallukseen. Käytä viimeistelyyn antamaan kimalteisen häivähdyksen tai ole rohkea ja lakkaa kerros kerrokselta, kunnes tulos on läpinäkymätön. Jokainen lakka antaa erilaisen viimeistelyn huurteisesta kunnon lumimyrskyyn."

Käyn lakat läpi yllä olevan kuvan mukaisessa järjestyksessä Jack Frost, Southern Lights, Snowflakes, Northern Lights, Blizzard, 3 in 1 Base Coat + Top Coat. Yksittäiskuvat on otettu suorassa auringonvalossa ja yhtenäiskuvat pilvipoutasäällä.

Ensin siis Jack Frost. Lakka sisätää paljon pientä erikokoista glitteriä, joka tulee kunnolla esille valossa. Itse lakka ei ole täysin läpinäkyvä, se näyttää hieman maitomaiselta. Tämä kuuluu niihin lakkoihin, joilla saa pintaan hienon efektin, sillä pelkiltään lakka näyttää tavattoman tylsältä. Jack Frost kuitenkin pääsee oikeuksiinsa toisen lakan päällä, se antaa siis kuvatun huurteisen glitterhäivähdyksen, joka shiftaa sinisen suuntaan.


Toisena Southern lights, joka sisältää tiheää peittävää glitteriä. Kaksi kerrosta lakkaa riittää peittämään täysin. Väri on violetti, mutta lakka kimaltelee kovasti monissa muissakin väreissä hologrammiefektimäisesti. Yhdellä ohuella kerroksella saa hienon efektin pintaan, mutta kahdella saa kynnet, jotka varmasti huomataan.


Kolmantena Snowflakes. Väritön lakka, jossa hieman läpinäkyviä kimmeltäviä mylar-hiutaleita. Yksinään lakka näyttää tylsältä, mutta jälleen värilakan päällä lakka on kaunis efektilakka toistaen värejä alla olevasta lakasta riippuen. Tummempien värien päällä "snowflakesit" muuttuvat kullanhohtoisiksi ja yhdistämällä tämän esimerkiksi punaiseen saadaan aikaan päheät pikkujoulukynnet.


Neljäntenä Northern Lights, joka lakkana on samanlainen kuin Southern lights, mutta pinkkinä ja kimmeltää kyllä jopa vielä enemmän, kuin eteläinen kaverinsa. Oma henkilökohtainen suosikkini näistä.


Viimeisenä Blizzard. Pullossa näyttää, että hopeahilettä on paljonkin, mutta jos tällä haluaa peittää, pitää varmaan läträtä 4-5 kerrosta. Kahdella kerroksella saa kumminkin ihan nätin päällisen lakkaukseen, eli paljon kimalletta myös tässä lakassa tarjolla hopean hohtaessa monissa sävyissä. Sisältää hex-glittereitä eri kokoisina ja neliskanttisia myös.


Tässä vielä swatchit pilvipoutasäällä tummemmalla alustalla.


Ja lopuksi pullot swatchien kanssa yhteiskuvassa (Jack Frost, Southern Lights, Snowflakes, Northern Lights, Blizzard).


Mistä: Models Ownin nettisivuilta
Mitä maksaa: 5+1 lakkaa maksaa £20 (24,90 €), postikulut Suomeen £7,95 (9,90 €, kun tilaus on alle £24,99). Kappalehinta £5.

14 kommenttia:

 1. Southern Lights kuva säväytti ja swatchi vieläkin enemmän! :) ♥
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 2. Upeen näkösiä, varsinki toi snowflakes!

  VastaaPoista
 3. Mä ihastuin Northern Lightsiin!

  VastaaPoista
 4. Kivoja tällaiset teemapostaukset!
  Ei noi pöllömpiä ole nuo lakatkaan, melkein voisin jossain sopivassa kimppatilauksessa kotiuttaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos postaus miellyttää, mielelläni teen lisää sitten :)
   Noi on kyllä ihan hienoja..

   Poista
 5. Nää lakat ei ekalla kerralla kun kuulin/luin, sytyttäneet ollenkaan, kun en ole intohimoinen glitterin perään, mutta tämä esittely... Argh, johonkin kimppatilaukseen pakko päästä mukaan ja kotiuttaa tuo paketti. Blizzard ei niin kiinnosta mutta nuo muut...

  Tykkään näistä tällaisista postauksista, tuo paljon enemmän esille lakkojen ominaisuuksia ja osaa hieman miettiä, olisiko tuo itselleen hyvä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monesti käy niin, että joku lakka ei esim. pullossa näytä kivalta, mutta kynsillä se onkin hieno tai toisin päin :) Harmi noi postikulut, ei viitti montaa pakettia yksinään tilailla...

   Kiva, että esittely miellytti, teen hyvillä mielin näitä lisää :)

   Poista