lauantai 10. marraskuuta 2012

Kärkitarraliinit

Esitellessäni ostoksia, minua pyydettiin testaamaan näitä kynsien kärkiin laitettavia tarroja. Olin jo aikonut muutenkin niitä kokeilla, joten samallahan tässä pienen tutkimuksen niistä kirjoittaa.


Lähetään ihan alusta liikkeelle, eli tarrojen laittamisesta. Tarrat oli helppo irrottaa arkista. Ensimmäisen vaikeuden kohtasin kumminkin heti, kun sain tarrat kynsille. Ne tarttui niin hyvin kiinni, että vinoon mennyttä ei saanu korjattua. Pikkusormessa siis yritin korjata, mutta tarra repesi. Onneksi tarroja on 15 kpl/malli.


Kynsistä tuli "kaukaa kauniit", koska en saanut tarroja ihan kärkeen, kun niissä on tyhjä reuna, näkyy yllä olevassa kuvassa. Toisekseen tarrat oli mun kynsille ihan liian kapeita.


Käytin alla Gina Tricotin aluslakkaa ja tarrat pysyi kynsillä muuten ihan hyvin, mutta niistä lohkeili paloja. Vasen käsi vuorokauden jälkeen näytti tuolta (kuva alla), oikeassa kädessä kolme tarraa oli vielä kokonaisia. Osansa varmasti oli miekkailutreenillä heti illalla ja seuraavan aamun punttitreenillä... Lopulta sen verran lujassa olivat kiinni, että poistaminen oli haastavaa. Jouduin raapimaan oikein kunnolla toisen käden kynsillä, että sain kaikki irti.Ja koska tarrat oli liian kapeita, päätin antaa niistä pari settiä pois. Kommentoi tähän postaukseen hienosti perustellen, kuinka hirveän kapeat kynnet sulla on. Esim. "mun kynnet on niin kapeet, että kun lakkaan niitä, yksi sutaisu riittää ja silti menee molemmilta puolilta yli." Parhaan perustelun jättänyt palkitaan parilla kärkitarra-arkilla. Itse en päätöstä tee, vaan poikaystäväni saa valita parhaan kommentin. En ole tosin vielä pyytänyt, mutta eiköhän se suostu. Kirjoita kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi. Aikaa on huomiseen, 11.11. klo 20 asti.

12 kommenttia:

 1. mun kynnet on tosi pienet ja kapeat, joten luulen että noi vois olla sopivia..yleensä jotkut tarrat/ water decalsit on mulle liian isoja kuin pieniä:D jospa nämä olis sopivia ...
  kati.rinkinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Mun kynnet on tooosii kapeet! Jollakin isoimmilla siveltimillä lakkaa meenee ihan sairaasti kunsinauhoille kun se sivellin ei vaan mahu mun kynsiin. konadin kokokynnen kuviot ovat liian leveitä mun kynsille no miten on sitten jotkut XL laatan kuviot.Huh huh kuvasta mahtuu ehkä murtoosa mun kynteen. Jopa mun 8v pikkuvelellä on isommat kynnet :O

  no tulipas romaani
  lode1@live.fi

  VastaaPoista
 3. Mun kaikille (paitsi peukulle) kynsille käy lakatessa noin ku tossa sun esimerkissä, vaikka kuinka yritättäisin olla varovainen... Ja yhet tommoset kärkitarrat ku oon testannu oli nii isot et puolet jäi ylimääräsiksiks :D
  laura-tuulia.aarnio@uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 4. Mun kynnet on kapeat ja kaikinpuolin melko pienet. Lainaten mieheni kommenttia, mulla on lapsen kädet. :)

  teknomuori@hotmai.com

  VastaaPoista
 5. Mä en edes yritän kommentoida kuinka kapeat kynnet mulla on, koska ne ei tasan ole :D
  Mutta haluun kommentoida, että hassua että noista on tehty tuollaisia, että leveämmille ei riitä tarraa. Olishan se jäkevää tehdä vähän isompi ja sellaisen muotoinen tarra, että sopii niin pyöreille kuin neliskanttisille kynsille, ja lopun vois sitten leikata pois... Joku on taas suunnitellut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, outoa, että on noin pieniä ja pyöristettyjä. Huonosti suunniteltuja totta tosiaan!

   Poista
 6. Harmi ettei passanu tarrat! Itellä on kokokynnen tarroja odottelemassa laatikossa. En uskalla kokeilla niitä koska ne oli niin kalliit ja jos ne ei istu niin sitten ärsyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Mulla oli kans yhet kalliit kokokynnen tarrat. Tuntuu, että meni rahat vähän hukkaan niitten kanssa, kun jäivät ihan ruttuisiksi..

   Poista
 7. No höh.. Mä olin jok erinny innostua noista kärkitarroista, että jos ne olis heppo ja nopea mani vaihtoehto. Mutta pyh, mun lapio kynsiin löytys koskaan oikeen kokosia. Ja jos ne ei edes vuorokautta kestä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe.. Helppo ja nopeehan ne on, mutta leveys ja kesto, pyh pah!

   Poista
 8. Äh, tapani mukaan myöhässä, mutta yrittänyttä ei laiteta ;)

  Arvaa kuinka kapeat on kynnet, kun lakkaamaan alkaessa pitää kaivaa ikäihmisille tarkoitettu lukusuurennuslasi varustettuna valolla, että näkee sutia oikeaan kohtaan eikä pöytään...
  Kynsilakanpostoainetta kuluu kamalat määrät, kun yrittää saada kynsinauhat siistiksi. Enemmän kuin itse kynnen putsaukseen.

  tiiukka@hotmail.com

  -T-

  VastaaPoista
 9. Kisa päättyi, kiitos kommenteista. Yritetään tänään illalla valita paras, kun eilen ei sit keritty :)

  VastaaPoista