sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Miitti

Meillä oli Facebookin rakennekynsiryhmän miitti Nummelassa Koru ja Kauneuden tiloissa eilen. Tarkoituksena oli näyttää toisille erilaisia tekniikoita kynsiin liittyen ja pälättää samanhenkisten ihmisten kanssa. 

Koska miitin oli määrä alkaa kymmeneltä, lähdettiin jyväskylästä jo kuuden aikaan. Kyydissäni siis tuli toinenkin miittiläinen. Matkalla pysähdyttiin Kärkkäisellä tankkaamassa, koska siellä on halpa bensa. Kyytiläiseni ei ollut ennen kuullutkaan Kärkkäisestä ja päätettiin, että jos vaan nopeesti käydään... Ei se hirveän nopeaksi käymiseksi jäänyt ja mukaan tarttui molemmille ihana lakka (layla CE52) ja halpa meikinpohjustusaine.


Miitistä myöhästyttiin puolisen tuntia, mutta muut eivät olleet vielä aloittaneet. Pöydällä oli paljon nyyttärihengessä tuotua naposteltavaa ja itse toin mutakakun siihen seuraksi. Sit alkoi setit. Ensin katseltiin, kuinka kuu oli oikeassa asennossa ja vesimarmorointi onnistui Tiian suorittamana.

Sen jälkeen alkoi akryylikynsien muoteilla väsäys ja geelien tipeillä. Vaelsin näiden kahden paikan väliä. Alla tippikynnet vaiheessa.


Kun molemmissa paikoissa viilailtiin, koristelin omia kynsiä irtogliterillä, akryylimaalilla ja tähdillä. Toisen käden ehdin vain tehdä, sillä pääsin tekemään omaa näytöstäni, geelikynsiä muoteilla.Tein siis yhden käden kynnet Tiialle. Käytin muuten omia välineitäni, mutta koristelussa samaa geeliä, millä Piia oli tehnyt ranskiksen, Universal Nailsin karhunvatukkaa. Sitä oli mielestäni tosi hyvä muotoilla. Koristeluihin sain lisäksi "lainaan" glitter dustia ja mustia neliöhileitä, jotka asettelin kynsille. Laitoin päälle kimaltelevan kiiltogeelin ja lopuksi vielä kärkiin neliönmalliset strassit.Kun kynnet oli valmiit, huomattiin, että kaikki koristelut oli samalla sivulla, oho.. Tuossa siis tähtileimatut tipeillä tehtyjä ja neliöhileiset mun muoteilla tekemät.


Meillä oli myös kirppistelyä, itse sain myytyä yhden inglotin lakan ja vaihettua glitterin water decaleihin. Lisäksi ostin jouluisen leimauslaatan.Ostin myös Koru ja Kauneudelta muutaman irtoglitterin, Soak offien poistoainetta, nail art -lakan ja geelin...


Eräs miittiin osallistuneista jakoi pois värillisiä akryylijauheitaan, sain niistä kolme, mitä muut (akryylien tekjät) ei huolinu.


Oli mukava miitti, vaikka 5 tunnin yöunilla ja 3,5 tunnin ajon jälkeen olin kyllä ihan poikki. Uusiks vaan, mutta pitkämatkalaiset paremmin huomioiden :)

4 kommenttia:

  1. Sä teet kyllä aina niin kauniisti koristeltuja ja luonnollisen näköisiä kynsiä! Harmi että nää kynsimiitit on aina niin kaukana:( Vaikken siis rakennekynsimiittiin oiskaan ängennyt luonnonkynsineni, mut siis yleensäkin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Mullekin toi oli vasta eka miitti, kun kaikki on ollu niin kaukana... Ollaan kyllä suunnittelemassa "tavallista" kynsimiittiä Keski-Suomen porukalla Jyväskylään. Se ei ois sulle enää niiin kaukana :)

      Poista