perjantai 23. marraskuuta 2012

Pikkujoulut ja prinsessat

Tänään taas esittelyssä muille tehtyjä kynsiä.

Ekana yksinkertaiset, mutta todella ihanat pikkujoulukynnet geeleillä tehtynä.


Näihin laitettiin kärkiin Prisman punaista irtoglitteriä, jonka sekoitin värittömän geelin joukkoon ja tein liukuvan ranskiksen. Kun kynsien muoto oli valmis, leimasin lumitähdet valkoisella Konadin leimauslakalla Konadin laatasta M59. Kaikkien lumitähtien keskelle kiinnitettiin vielä 1 mm timangit ja sit päällysgeeli.


Toiset kynnet ovat tällaiset ihanat prinsessakynnet, nämä myös geelillä.


Näissä neljää kynttä jatkettiin, jotta saatiin kaikista samanpituiset. Valkoinen väri tehtiin geelilakalla (ebay), jota tasaisuuden vuoksi laitettiin kaksi kerrosta. Kärkiin tein liukuvärin myös ebaysta ostetulla geelillä. Pisteenä iin päällä on pisaran muotoiset lilat strassit.


Ite tykkään molemmista kynsistä tosi paljon :)

12 kommenttia:

 1. Mäkin tykkään molemmista tosi paljon! :)

  VastaaPoista
 2. Sä kyllä teet niin kauniita rakennekynsiä. Ne on jotenkin niin luonnollisen näköisiä ja koristelut on just eikä melkein omaan makuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itekin tykkään luonnollisen näköisistä kynsistä, joten pyrin tekemään myös sellaisia.. :)

   Poista
 3. tosi kivat. En tiedä teetkö kynsiä ikinä muoteilla mutta ois kiva jos tekisit siitä jonkun tuton tai jostain muusta kivasta lakkauksesta. Ja tosi hienoja jälleen kerran nää sun luomukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä teen lähes poikkeuksetta jatkot muoteilla. Tippejä käytän vaan "pakon edessä", joten voin tehdä siitä tuton jossain vaiheessa. Lakkaustutojakin voisin keksiä :)
   Ja kiitos :)

   Poista
 4. Molemmat kynnet on kyllä todella nättejä! ♥

  VastaaPoista