Sivut

torstai 25. lokakuuta 2012

Swapati swap

Mella blogista Like it Love it otti minuun yhteyttä ja kysyi mukaan swappiin eli vaihtokauppaan. Ajatuksena siis, että molemmat ostaa tuotteita sovitusta kategoriasta sovitulla hinnalla ja kun tuotteet on kerätty, ne lähetetään toiselle. Sovimme päivämäärän, mihin mennessä tavarat kerätään ja paketti lähetetään. Lisää aiheesta Mellan postauksessa.

Meillä kategoria oli "kaikkea maan ja taivaan väliltä", ei siis haluttu rajata kynsijuttuihin tai mihinkään muuhunkaan tiettyyn. Paketin arvoksi valittiin 30 euroa.

Ja sitten kuviin! Tässä koko setti. Siellä on ripsiä, meikkiä, kynsitarvikkeita, kello, kukkaro ja kirje.


Kuvasin vielä kaikki tavarat yksittäin. Oma suosikki oli heti tämä pikkuruinen kukkaro, joka vaikuttaisi olevan ihka oikeaa nahkaa :)


MeMeMe-merkkinen täydennys mun luomivärikokoelmaan. Tuota merkkiä en ole aikaisemmin kokeillut, mutta olen kyllä kuullut siitä positiivisia kommentteja. Pitää testailla tuota vaikka huomenissa.


Sain paketillisen tekoripsiä. Koskaan en ole ripsiä itselleni laittanut, joten nyt kai täytyy. Itselläni on aika pitkät muutenkin, joten en ole kokenut tarpeelliseksi. Tuota nauhaa yritin väsätä hiuksiin, epäonnistuin :)


Sitten siellä oli Eiffeltorni-korvikset. Ihan hauskat ja nyt kun on lyhyt tukka, on jotenkin pakottava tarve käyttää korviksia, joten yksi pari lisää ei ole pahitteeksi :)


Mella teki ihan järkevästi, kun ei ostanut kynsilakkoja. Niitä mulla tosiaan on aika monta, joten ois voinnu olla päällekkäisyyksiä. Toisaalta, mulla löytyy myös kaikki tuo alla oleva useana kappaleena, joten eipä niiltä päällekkäisyyksiltä siltikään vältytty.


Pienestä pussukasta paljastui sininen kello, jonka laitoin heti käteen. Valitettavasti kello pysähtyi puolen tunnin käytön jälkeen tasan kello viiteen :( Ravistelin sitä, jolloin sekuntiviisari liikahti pari sekuntia eteen päin ja sitten takaisi. Outoa. Eipä auttanut nupista säätäminenkään mitään. Se on rikki, yhyy.



Mun lähettämän paketin sisältö löytyy Mellan tekemästä videopostauksesta. Ostin Mellalle kaikkea, mitä olisin ostanut itselle ja useampi sama tavara tuli itselle ostettua. Rahaa meni siis melkein tuplasti :O

Ihan hauska kokemus tämä swappaus. Voisi joskus uudestaankin kokeilla. Onko muut kokeillu ja mitä kokemuksia?

8 kommenttia:

  1. Jipii! Postaus saapui! :)

    Joo, ei vältytty päällekkäisyyksiltä. Mä kyllä tietysti vähän arvelin, että omistat noita juttuja tuosta kynsipussukasta... mutta se on kiva vaikka matkalle! :D

    Ääh, tuo kello oli sittenkin ihan sekundatavaraa... Mitäpä sitä odottaisikaan kiinan ihmeiltä!

    Ps. Pistähän jumboripset Halloweenin kunniaksi vaikka! ♥

    Kiitos ihanasta SWAPista näin syksyn alla! Tykkäsin tästä vaihtokaupasta ja kokeilkaa ihmeessä muutkin! ♥

    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle myös swapista :)
      Eiköhän kaikille tavaroile käyttöä löydy. Valitettavasti ei oo mitää halloween-pippaloitakaan. Jos vaikka johonkin pikkujouluihin kokeilis.
      MeMeMe pääsi tänään silmiin ja tykkään, kun se on tommonen metallinhohtoinen.

      Poista
  2. Oiii tuo kukkaro on ihana!<3 Tuommonen swappihomma vois olla ihan hauska juttu muutenkin. Niitä on nyt ollut useammalla bloggaajalla ja vaikuttaa kivalta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hyvin suloinen :)
      Mäkin oon monella nähnyt ja olin ihan onnessani, kun pääsin kokeilemaan.

      Poista
  3. Kokeileppa vaihtaa kelloon patteri jos vaikka auttaisi :D Toi on tosi kiva toi kukkaro!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä ehkä raaski, jos se ei vaikka autakaan. Koska toi kävi ja kukku ihan nätisti. Sit vaan yhtäkkiä pysähtyi. Ei siis sillee ees hidastunu, ku kellot yleensä.

      Poista
  4. kivoja juttuja sait vaihdossa ,mä toimin kahden luikjan kanssa et laitetaan joka kk ylläripaketti.ois kiva kokeilla kuiteski muitten kans tota vaihtoa .aattelin ehkä blogissa kysellä jos ois halukkaita ,tosin 1 henkilön per kk ja ei kovin isoa summaa ,pienelläki budjetilla saa kivaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kerran kuussa -pakettikin kuulostaa hauskalta, mut silloin ei tosiaan saa olla liian iso summa :)

      Poista