keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Messuostokset käytössä

Halusin tehdä kynnet käyttäen vain messuilta ostettuja tarvikkeita. Kynnet oli suunniteltuna, mutta värien valinta tuotti päänvaivaa. Kokeilin jo pari tippiä neonkeltaisella lakalla, mutta päädyin kummiskin tähän siniseen. Mulle hyvin epätyypillinen väri, valitsin sen tuoksun perusteella. Saas nähdä, miten näissä viihdyn.. Niin tuskaisaa oli lakkojen poisto viimeksi, että en ainakaan heti oo näitä repimässä veke.


Pohjalle päätyi siis Miyon sininen tuoksulakka, jossa on vähän violetinvivahteista shimmeriä. Simppelit viivat kärkiin Color Clubin Nail art -lakalla ja koloihin MNY Drying effectin avulla uutta glitteriä. Miyo kuivui nopeasti ja peitti kivasti jo kahdella kerroksella. Varmaan taviskynsissä vois yksikin kerros riittää, mutta mun geelipohjat on pinkin laikukkaat, eli mitä sattuu.


Kynnet tuoksuu hyvälle, jotain samaa on tässä kuin yhdessä mun yläasteaikaisessa sinisessä tuoksulakassa. Kaiken lisäksi tuoksu ei ole liian voimakas niin kuin esin. Color clubin Get your lem-on -lakassa.


PS. Pääsin hiusmalliksi ja tukka meni pois...

8 kommenttia:

 1. Juurikin tuo Miyo on niin ihana! Lakkasin sillä kerran ja ihmettelin, miksi mun mehu haisee oudolle. Haistoin mehulasia, ehei, ei haissut - ehkä kuvittelin. Ja kun taas join niin taas haisi! Sitten vasta tajusin haistella kynsiäni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe :D Ei sitä ekana tuu mieleen, että on kynnet, jotka haisee. mun poikaystäväkin ihmetteli, että onko mussa jotain uutta rasvaa. Toi on kyllä kivan tuoksunen =)

   Poista
 2. kivoja kyl nuo tuoksulakat ja kiva ku pääsit hiusmallix

  VastaaPoista
 3. Vautsi miten hauskat kynnet! Tykkään tuosta sinisestä väristä tosi paljon. :D Sininen on mun lempiväri! Ja pääsit hiusmalliksi? Noh, pistähän kuvaa. :))
  Ps. En malta odottaa, jos tänään olis jo postissa se paketti, kello 15.00 jälkeen pääsen kotia!
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää sininen on kyl ihan kiva sininen ja kuten mainittua, hyväntuoksuinen :)
   Mä laita, kunhan saan järkevällä ilmeellä ja valaistuksella otettuja kuvia... Teen vaikka minipostauksen.
   Toivottavasti tulis jo, mäkään en oo vielä avannut omaani :D

   Poista