tiistai 23. lokakuuta 2012

Second chance

Flormarin duochromet tositoimissa. Lakkasin kaikki paitsi nimettömät DC02:lla, joka on mun Flormareista ainoa, jossa efektiä vähän edes näkyy. Nimettömät saivat pari kerrosta DC05:sta. Tuo DC02 on kyllä musta tosi kiva, vaikka aikasemmin haukuin näitä lakkoja. Pettymys silloin oli niin suuri. Kannatti antaa toinen mahdollisuus! Vihreä ei kyllä niin paljon sytytä edelleenkään.


Nimettömiin laitoin myös strassiähkyn, johon sain idean H&M:n kauluksesta. En löytänyt kuvaa netistä :/


Eli siis, käytin kahta Flormaria DC05 ja DC02, strassit kiinnitin MNY Drying effectillä. Metallinhohtoiset helmenpuolikkaat MiMaxilta. Isot 3 mm strassit Paperikuusta ja neliskanttiset ebaysta.


Loppuun oivallus. Ostin hetki sitten ebaysta tuollaisia ohuita lappusia. Ne on ihan parhaita! Käytin niitä folioiden kanssa (taitoin nelinkertaiseksi) ja lakat lähti hyvin. Tuo kun ei nukkaa yhtään kuten vanulaput, niin sillä pystyy helposti hinkkaamaan, jos kaikki ei lähde kerralla.

6 kommenttia:

 1. Mulle tuli näistä kynsistä rupikonnat mieleen :D Kun niiden selässähän on (kai) sellaisia röpelöitä niinkuin sulla noita timantteja ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, kuinka ihana mielleyhtymä :D Onneks noita on kiva repiä irti...

   Poista
 2. Ihanat kynnet ! Ihana nähdä toi DC02 kynsillä, kun ostin itsekin samanlaisen ja olen sitä epäillyt kauan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muaki epäilytti, kun kiekolle tastailin, vaikutti niin lirulirulta. Mut kiva väri ja tos jopa näkyy vähän efektiäkii :)

   Poista
 3. oi vitsit haluun tommosia lappuja kans. Oon niin kyllästyny kiroomaan sitä vanun määrää kynsillä :D millä nimellä noita hait ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taisin hakea jotain ihan muuta ja sit noi vaan oli siellä hakutulosten joukossa :D En kyllä yhtään muista hakusanoja :/

   Poista