perjantai 26. lokakuuta 2012

Halloween iz cumin' and snow too

Yön aikana oli tullut yllätys, niin paljon lunta, että joutu tulemaan pyörällä töihin, kun ei ole vielä nastoja alla. Se meni renkaanvaihtohommiksi sitten tänään.

Ihan kivan ajoissa tuo lumi satelee, mutta en tiedä kuuluuko lumi halloweeniin. Siitä huolimatta mun tän vuoden ekat halloween-kynnet tänään. Nää on erittäin 3D. Kisasin näillä Zigi Ztylen halloween-kisassa ja pääsin finaaliinkin, mutten jaksanut mainostaa, koska muut siellä oli paljon hienompia :)


Muovailin fimoista muutamia halloween-aiheisia asioita, jotka kiinnitin kynsille Seche Vitellä. Pikkuisen punaista lakkaa vereksi ja valmista!


Kyynisimmät varmaan ajattelee, että "Toi on vaan länttässy noi tohon, ottanu kuvat ja repiny sit pois." Ei, ei se mennyt niin. Annoin fimotekeleiden jäädä kynsille. Ekana irtosi kurpitsa, melkein heti, luin vaan lehteä. Sitten kohta oli jo yksi sormi kädestä irti.


Napsuttelin musiikin tahtiin sormia ja sain pienen haavan keskariin, kun se osui nimettömän hautakiveen. Saatiinhan sitä oikeeta vertakin tähän! Sukkia parittaessa irtosi peukun luu, hautakiven isompi osa ja taas yksi sormi. Muut irtoili koneella ollessa, kun räpläilin sormia. Lyhytaikaiset oli nää. Ylläri!


Lakkoina pohjalla on flormarin duo-chrome D02, siinä päällä Color clubin Wild and willing ja kärjissä Mimaxista tilattua mustaa mix-hilettä, se on kiinnitetty MNY:n Drying effect -lakalla ja koristeet tosiaan Seche Vitellä. Mavalan Spicy red toimittaa veren virkaa.


Yllättikö talvi?

12 kommenttia:

 1. Oooo, nää oli sun kynnet! Äänestin näitä! <3 Mun mielestä nää on ihan parhaat ja mietin et kukakohan on osannu tehä näin upeet! :)

  VastaaPoista
 2. Talvi ei olisi yllättänyt, mikäli en juuri eilen olisi ollut kipeä. Useaa tuntia ennen lumisadetta isä soitti ja kysyi, lähdenkö vaihtamaan renkaita, kun näyttää tulevan komeita pilviä. No enkai mä kuumeessa lähde renkaita vaihtamaan ja kun avokkikin oli illan poissa. Kivakiva, nyt sitten toivotaan, että edes tänä yönä tulis puhdasta vettä että saadaan renkaat maanantaihin mennessä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi sentäs. Varmaan monilla nyt vastaava ongelma, että ei edes pääse renkaanvaihtoon, kun keli meni yhtäkkiä tämmöiseksi. Toivomme siis vettä, vaikka lumi on musta kivaa. Mulla onneks renkaat auton vieressä :D Paranemisia!

   Poista
 3. noi on kyllä kivannäköiset! :)

  VastaaPoista
 4. toi kurpitsa on niin söpö<3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on munkin suosikki, pitää keksiä sille jotain jatkokäyttöä :)

   Poista
 5. En halua olla ilkee, mut kanttii vaihtaa otsikkoa hieman.. Cumin' tarkoittaa vähän muuta.. Se on comin' :DDDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kirjotin sen tahallaan vähän hassusti... Cumin on kumina :)

   Poista