perjantai 3. elokuuta 2012

Tarravarvas

En vieläkään ole osannut päättää, mitä laittaisin varpaiden kynsiin geelilakalla, joten taas lakkasin ihan kynsilakoilla. Tuossa kuvassa on yhdet mun lempparikengistä. Tulivat juuri suutarilta, joka vähän liimaili niitä kasaan :)


Kynsille pääsi uusia lakkoja Carrollin Pastel Purple ja sen päälle Flormar 821. Molempia laitoin kaksi kerrosta ja mukavan efektin teki tämä Flormar. Kaksi Carrollin lakkaa tosiaan lomallani ostin ja olipa muuten typerä syy: Koska ekat mun ostamat lakat ever oli ton merkkisiä :D Silloinen suosikkini taisi olla Trinidad & Tobago -niminen ja muutkin oli nimetty Karibian meren saarien mukaan. Suosikkilakan taival muuten loppui laattalattiaan. Ja se kyllä harmitti niin vietävästi. Nyt olivat kaikkien nimet väriin viittaavia :) Niin ja onpahan mulla yksi Carrollin lakka vielä tallessa, sellainen kultahileinen.


Koristelin yksinkertaisesti tarroilla. Itse en tarroja valinnut, vaan vein ison nipun sellaisia poikaystäväni luo ja pyysin valitsemaan. Hän oli lukemassa, joten oletin saavani vastustusta, kun näin mukavaa lukuhetkeä häiritsin. En saanut, vaan hän katseli välillä varpaitani ja välillä tarroja yrittäen löytää sopivia. Lopulta valikoitui vihertäviä "timantteja" sisältävät mustat kukkakuviot eräästä arkista. Laitoin ne isovarpaisiin ja MNY Drying effectiä päälle.


Hei, muuten... Ällöttääkö teitä nää varvaskuvat? Musta on kiva lakkailla myös varpaita ja yritän ottaa niistä siistejä kuvia, ettei ketään yökötä =)


Vikassa kuvassa vähän holoefektiäkin näkyvissä...

10 kommenttia:

 1. Ei ällötä varvaskuvat ;)

  VastaaPoista
 2. ei ällötä enkä tajua miten jotain voi ällöttää. kaikkillahan meiullä varpaat on...

  VastaaPoista
 3. Ihanan väriset! mua ei ainakaan varvaskuvat älötä, varpaan kynsien koristeluja on kiva katella mutta niitä kauhean vähän näkyy blogeissa.

  VastaaPoista
 4. Ei ainakaan nämä sinun ottamat häiritse ;) Tyylikkäät varvaskuvat kauniista varpaista ja lakkauksista on paikallaan, mutta mitään känsäisiä tai muuten huonosti hoidettuja varpaita ei innosta katsella :D

  VastaaPoista
 5. ei ällötä ,kiva vaan itekki joskus kuvaan kun lakkaan =)

  VastaaPoista
 6. Ihanat lakat! :3 Ja noi kengät on superhienon näköset! :D

  VastaaPoista
 7. Nätit kynnet. Ei ällötä varvaskuvat ollenkaan, sullahan on nätit varpaat. Ja pikkasen on paljon tarroja. :D

  VastaaPoista
 8. Varvaslakkaukset on kivoja ja kiva jos joku niistä tekee juttuja! Lakatut varpaat on aina nätit!

  VastaaPoista
 9. Sulle ois haaste. :)

  http://jullenkynsiblogi.blogspot.fi/2012/08/haaste_4.html

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille kommenteista :) Varvaskuvia siis jatkossakin!

  Julle: Kiitos haasteesta :)

  VastaaPoista