sunnuntai 5. elokuuta 2012

Paljastava huulipuna

Lueskellessani Pumpulipupun blogia aiheesta silmämeikitön viikko, tuli mulle yhtäkkiä mieleen tämä vanha artikkeli. Haluan jakaa tämän myös teille lukijani :)


Itseasiassa mietin vain tuota muoto-osiota, enkä muistanut ollenkaan värin merkityksiä. Aloitetaan siitä:

Väri

Jos nainen käyttää vahvoja sävyjä ja rajaa huulensa tarkasti, on hän viettelijätär. Itse en voimakkaita sävyjä harrasta, joten pois se minusta ;) Sen sijaan olen ujo nainen. Suuri osa punistani on vaaleita sävyjä, lähellä huulten omaa väriä. Olen siis hyvin viaton ja korostan sitä. Kuitenkin näistä todennäköisesti haluaisin olla tuo bisnesnainen, joka rajaa huulet tarkasti. Ehkäpä nuo bisnesnaisen dynaamista tehokkuutta ilmaisevat ruskeat sävyt ei miellytä ja olen liian laiska rajaamaan huulia aina, varsinkin silloin, kun ne rajauskynät pitäisi teroittaa. Viimeisenä tuolla löytyy vielä pelinainen, joka käyttää pinkkiä punaa. Sekään ei oikein oo mun juttu..


Tuossa yllä tyypillinen puna mun huulilla, melko huomaamaton, eikä rajauksia. We care Iconin Magnetic Lips Moisture Wear Lipstick numero 3, Magic Champagne, joka löytyy myös ylemmästä kuvasta. Se on tuo vasemmalla oleva mustalla hylsyllä.

Muoto

Sitten muoto. Muoto pitää katsoa huulipunasta, jota on jo pidempään käyttänyt. Mun huulipunan muoto kertoo kaikkea muuta kuin tuo väri. Koska pitkään käyttämäni punat ovat koveria, olen vahva ja temperamentikas. Mielestäni se hieman sotii tuota ujoa vastaan. Mä varmaan oon ihan hirveen vahva ja temperamentikas, kun punat kovertuu välillä niin paljon, että kärki katkeaa pois.


Lapsena saatiin äidiltä vanhoja huulipunia, niissä oli kaikissa pyöreä pää. Siskon kanssa tulkittiin niitä, olihan ne silloin meidän huulipunia. Luultiin, että oltiin tasapainoa tavoittelevia romantikkoja, mutta se taisikin olla meidän äiti :)

Huolettoman naisen huulipunan pää on tasainen. Tämä sai minut miettimään, miten sellaiseen pääsee, voisi kuvitella, että huulipuna aina pyöristyy reunoilta. Huoleton nainen ilmeisesti vain huitaisee punaa nopeasti... Tuossa alla olevassa kuvassa on yksi värillinen huulirasva esittämässä tasaista päätä. Sitä on käytetty vasta hyvin vähän :)

Jos joku sitten onnistuu säilyttämään huulipunan pään alkuperäisessä muodossaan, vaikka sitä kuinka käyttäisi, on hän itsevarma ja tunnollinen.


Vaikka nuo minun väri ja muoto oli mielestäni ristiriidassa toistensa kanssa, olen lopulta sitä mieltä, että ne sattui ihan oikein. Olen uudessa seurassa usein hieman ujo, mutta kun tunnen ihmiset, saatan käyttäytyä aika temperamenttisesti. Pidän myös itseäni henkisesti vahvana :)

No, miten on, millaisia punia teiltä löytyy? Vastaako huulipunan tulkinta oikeaa luonnetta? Niin ja voiko luonnettaan muuttaa vaihtamalla huulipunan väriä ja sen käyttökulmaa? Ja onko jollain oikeasti tasainen punan pää :)

2 kommenttia:

  1. Hauska postaus tämä :D Tämän perusteella olen itsevarma ja tunnollinen viettelijätär :D

    VastaaPoista