sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Party and party and party and..

Bileeet! Loma alkoi!

Eilen oli yhdet tuplakolmekymppiset bileet, jota varten tein tämmöiset kyntöset. Nämä kynnet toimii myös samalla lomanaloituskynsinä, sillä nyt se on, 4 viikkoa!! Pitääpä vielä tähän väliin mainita, että en oo pitkään aikaan nauranu niin paljon kuin tuolla. Tapasin nimittäin samasta kylästä kotoisin olevan nais-ihmisen ja juttua riitti :)


Käyttöön pääsi ensimmäistä kertaa oma frankenlakkani Holohile. Laitoin sitä kolme reilua kerrosta kärkiin, että geeliranskis peittyi. Nämä ranskikset tein jo hyvissä ajoin etukäteen ennen paljettinauhojen asettelua, koska osasin aavistaa hidasta kuivumista. Fuksian paljettinauhan kiinnitin reilulla kerroksella Seche Viteä ja samaa vielä päälle. Paljettinauhoja joutui pitelemään ikuisuden paikoillaan, kun aina meinasi irvistää. Sitten kokeilin alle MNY Drying effectiä ja sillä tarttui nopeammin. Suunnittelen kyllä jossain vaiheessa fimojen/paljettinauhojen kiinnityslaitteen! Paljettinauha on ostettu Mimaxista.


Tukkakin sai uuden ulkomuodon tässä pari päivää sitten. Vähän vaaleita raitoja ja jälleen lyhyehkö a-linjainen leikkaus. Oli taas päässyt kasvamaan ulos muodostaan... Reissu tuli melko kalliiksi, koska unohdin laittaa parkkimittarin ja siitähän napsahti 60 euron pikavoitto. Otti muuten päähän vai uuteen tukkaan?!! Tuossa alla kuva tukasta, mutta eihän sitä oo laitettu :/


Pakko kai se on myöntää, että en varmaan loman aikana pysty pitämään samaa postaustahtia kuin nyt on ollut. Aion nimittäin huidella sinne tänne ympäri Suomea, joten kynsien laitto saattaa jäädä vähemmälle. Varastosta kyllä löytyy vielä julkaisemattomia kynsiä, jos niitä sitten jossain välissä ehtii laittamaan.

8 kommenttia:

 1. ihanat kynnet! wowowowow :)
  ja sun uusi kampaus on tosi makee myös :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten inspiroivat ja hauskat kynnet! :):)

  VastaaPoista
 3. Ai oot ite tehnyt ton lakan! Vautsi! Ja toi paljettinauha, en ees tienny että sellasta on. On kyllä bilekynsien näkösetkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä tekasin sen Lumenen värittömästä ja Tiimarin hileistä. Toi paljettinauha oli mullekin ihan uus löytö :)

   Poista
 4. tosi kivat kynnet, pitänee itsekin tuota nauhaa laittaa tilaukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Toi paljettinauha on kyl ihan hauskaa, kokeile ihmeessä :)

   Poista