tiistai 3. heinäkuuta 2012

Viestiliput

Viestiliput, joita myös juhlaliputuksena veneissä ja laivoissa käytetään, pääsivät nyt minun kynsille. Niitä on kyllä A-Z, numerot ja neljä korvausviiriä, mutta kynsiä on vain 10, joten valitsin niistä sen 10.

Meillä on ollut tapana vetää juhlaliputus purjeveneen mastoon juhannuksena, sekä joskus äitin ja iskän hääpäivän kunniaksi. Eilen oli 29. hääpäivä, joten nämä sen kunniaksi.

Valitsin 10 lippua osittain niiden viestien perusteella, mutta pääasiassa ulkonäön perusteella. Olen joskus pienenä opetellut nuo merkitykset ulkoa, mutta en enää niitä muista ja jouduin turvautumaan Wikipedian apuun.


Viesti kynsissä menee näin vasemmalta oikealle:

K - Haluan yhteyden teihin
X - Keskeyttäkää toimenne ja seuratkaa viestejäni
L - Pysähdy heti
U - Olette menossa kohti vaaraa
O - Mies yli laidan
W - Tarvitsen lääkäriä
I - Muutan suuntaani vasemmalle
D - Pysykää loitolla minusta; minulla on ohjailuvaikeuksia
F - Olen vaurioitunut. Pyydän ottamaan yhteyttä minuun.
Z - Tarvitsen hinaajan


Kaikki kuvat piirtelin kynsilakalla. Jo ensimmäisiä lakkaillessa aloin miettiä, miksi ihmeessä otin lakkoja mukaan (kotikotiin), enkä akryylivärejä. Ois voinut olla hieman helpompaa... Lakkailu olisi voinut olla helpompaa myös, jos sen olisi aloittanut johonkin muuhun aikaan kun puoliltaöin. Ja heti piti jotain kuvia saada (tuo eka). Loput on otettu aamulla :)


Lakkojen kanssa käytin ohutta sivellintä, mutta taisin valita liian ohuen, kun värittämiseen sillä meni niin kauan ja jälki oli hieman epätasaista.

Käytetyt tarvikkeet alla. Kaikki kynnet saivat ensin valkoisen kerroksen Look By Bipa -lakasta ja sitten kuviot muilla väreillä. Matkassa mukana myös: essence 95 wanna be your sunshine, Mavala 146 Spicy red, Golden rose Matte 10, Rimmel I <3 lasting finish 080 Black cab ja kaikkia päällystämässä MNY Drying effect.

3 kommenttia: