torstai 28. kesäkuuta 2012

Mikä mahtaa olla in - Kesä 2012

Warning! Don't try this at home!

In on nyt:
 • Ombre-lakkaus
 • Vesimarmorointi
 • Sandwich
Näihin ainakin oon mielestäni törmänny viime aikoina usein monissa blogeissa. Minäpä fiksuna tyttönä nyt yhdistän nämä. Katotaanpa, mimmonen sotku siitä syntyy!


Valitsin ensin Ombren lakat, 5 pinkkiä lähellä toisiaan olevaa sävyä. Lajittelin ne järjestykseen vaaleimmasta tummimpaan. Valitsin yhden lakan vesimarmoroitavaksi näiden kanssa, vaaleanpunaisen OPIn. Ei siis liian erivärisen, että Ombreus näkyy. Valitsin lakan, jolla saadaan voileipäefekti kynsiin.

Lakkasin kaikki kynnet vaaleanpunaisella OPIlla. Vesimarmoroin kynnet käyttäen pinkkiä ja vaaleanpunaista lakkaa. Huomasin, että olin lajitellut tummuuden päin hevon kenkää. Vesimarmoroinnit näytti kivoilta, vaikka ranskis vähän kuulsi läpi.


Tässä vaiheessa epäröin glitterien päälle heittämistä. Hain toisen lakan ja menin kahden glitterlakan kanssa poikaystävän luo. Siitähän saatiin kunnon väittely aikaiseksi, että miksi pitää pilata hyvät kynnet. En saanut apua lakan valintaan. Valitsin sen, minkä ensin olin ottanut ja pilasin kynnet, koska olin niin päättänyt.


Lakkoina käytössä oli:
Peukalo - Models own Pink blush, Etusormi - Kiko 311, Keskisormi - Golden rose matte 01, Nimetön - Depend 122, Pikkusormi - anytime 9 Juicy fruit / Hedelmäjuoma. Vesimarmoroinnissa mukana OPI Suzi & the lifeguard. Voileipää rakentamassa Fun Polish 614. Aluslakkana Gina Tricot ja päällystäjänä MNY Drying effect.


Opi toimi tosi hyvin marmoroinnissa, samoin MO ja Golden Rose! Kiko oli joukon häviäjä.

Mitä mieltä ootte, onko nää 3 asiaa in? Mikä muu on?

PS. Olen kuulemma tehnyt huonompiakin lakkauksia :D
PPS. Itse tykästyin lopulta kynsiin.

14 kommenttia:

 1. Liukuvärjäys on myös in! Niitä on näkynyt viime aikoina paljon erityisesti ulkomaisissa kynsiblogeissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itsekin oon liukuväriä paljon nähnyt, mitenköhän se nyt unohtui..

   Poista
 2. Hauska idea yhdistää kaikki :D Ja kivan näköisetkin tuli!

  VastaaPoista
 3. Mä tykkään näistä :) ja tosiaan se liukuvärjäys ^ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sepäse. Ois kyl voinu olla haastavaa yhdistää se vielä näihin :)

   Poista
 4. Ei nää ole ollenkaan pöllömät. :)

  VastaaPoista
 5. Pakko kommentoida, että tuo kuulostaa niin tutulta, tuo kina poikaystävän kanssa jostain lakkausideasta :D vaikka väittää niinkin ettei niin kiinnostais mut on kova miettii mun kans niitä ideoita ja pähkäilee kaikkia koristeluja :P ja sitten toiseksee tuokin kohta on niiiiin samista; "Olen kuulemma tehnyt huonompiakin lakkauksia" :DD siis juuri näin ne sanovat, hah :) Hienot on kyllä mielestäni nämä sun kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kommentti :)
   Hauska kuulla, että muillakin on "tuollaisia poikaystäviä". Vaikka kritiikkiä tulee, niin on myös mukava, että bf on mukana omassa harrastuksessa :)
   Kiitos :)

   Poista
 6. Nimenomaan ja sehän on vain rakentavaa palautetta ja toisen näkökulma asiasta, mikä on tärkeää :) Vaikka aina sitä ei osaa ottaakaan sillä tavalla ;) Mutta oon sanonutkin että parempi että sanoo suoraan eikä mielistele :P Sitä kuitenkin muut näkee sun kynnet eri tavalla vähän kuin sä itse :) Mut juu tosiaan kiva et on tukena ja turvana tässä lemppari harrastuksessa :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, parempi suora palaute on kuin mielistely :) Ja kiva kuulla mielipiteitä ennen ku lähtee tekeen kynsiä jne. Usein on sattunu sillee (paria poikkeusta lukuun ottamatta), että ne kynnet, mistä bf on erityisesti tykänny, on ollu suositumpia myös täällä blogin puolella :D
   Kiitos, mukavaa viikonloppua myös!

   Poista
 7. No nimenomaan juu, mulla kans tuntuu et mies näkee melkein paremmin kaik väriyhdistelmät ja muutenki :D Hyviä neuvoja saa :) On ne vaan ihania :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mä aina "kyselen neuvoo" just väreissä :)
   On ne ihanii =)

   Poista