perjantai 20. heinäkuuta 2012

Kynsitarrakokeiluja

Tultiin lyhyeltä telttailu- ja nähtävyysreissulta Savosta ja olin ihan poikki. Menin vaan sängylle rohjottamaan. Eipä siinä kuitenkaan kauaa mennyt, kun keksin kynsi-idean ja yhtäkkiä ei väsyttäny mukamas yhtään.

Mä en oo paljoa kynsitarroja käyttäny (vaikka omistan niitä ainakin miljoona), enkä varsinkaan niin, että lisäisin niihin jotain muuta. Oon katellu muissa blogeissa, kuinka kynsi-ihmiset loihtivat upeita kynsiä tarrojen ja muiden härpäkkeiden avulla. Itse en semmoista ole uskaltanut tehdä.


Nyt sitten tämä ensimmäinen kokeilu, jossa lisäsin kukkien keskelle liian isot ja liian mustat strassit. Kaiken kukkuraksi vielä pistin tarrojen päälle ja ympärille ihanaa uutta Inglotin lakkaa. Lopputulos oli parempi ennen näiden kahden lisäystä. Nyt mietin, että pelästyinkö ja seuraavalla kerralla pistän taas pelkät tarrat. Yritän olla rohkea.


Joidenkin kynsien elämä jäi aika lyhyeksi: Sauna verotti pari strassia. Matkan aikana hieman auki olleen pakastimen sulatus toiset pari. Vinkki kaikille: jos aikoo unohtaa pakastimen raolleen loman ajaksi, se kannattaa tehdä talvilomalla. No ei se kyllä olisi siihen auttanut, että kassillinen ruokaa meni roskiin. Onneksi osa säilyi ja pistin ne jääkaappiin pakastimen sulatuksen ajaksi.


Käytetyt ainekset: Tarrat, Gina Tricotin aluslakka, MNY Drying effect, Inglot 203, strassit.

2 kommenttia: