tiistai 17. heinäkuuta 2012

Lisää sormuksia kynsitarvikkeista

Jokin aika sitten tuunasin "ison" sormuksen strasseilla. Kuten silloinkin mainitsin, isot sormukset ei oo mun juttu. Siispä tilasin ebaysta sormuspohjia, joihin voi tehdä vielä pienempiä viritelmiä.


Tuossa yllä on sellainen tyhjä pohja. Ihan kiva ilman mitäänkin.


Ja mitäs täältä löytyy? Hieno vaaleanvihreä kivi? Ehei, se on simpukkamurskaa ja Seche Viteä. Yksinkertaisesti paksu kerros SV:ä ja kastaminen murskaan. Hetki kuivumista ja uudestaan. Nyt muotoilua sormilla, kuivuminen ja päälle vielä kerros SV:ä. Tämä syntyi kyllä puolivahingossa ilman sen kummempia suunnitteluja. Siisti pikkusormus siitä tuli.

Mitäs vielä vois tehdä hmm.. hmm...

Tällainen rusettisormus päätyi minulle erinäisten vaiheiden kautta. Eräissä mökkibileissä yksi vieraista valitti rihkamasormustaan, joka värjäsi hänen sormeensa vihreän renkaan. Vinkkasin hänelle, että laittaisi kynsilakkaa sormukseen, niin ei värjäisi. Ei kelvannut, hän halusi heittää sormuksen pois. Toisella kerralla valitusta kuunteli minä ja illan emäntä. Vieras pyysi emäntää viemään sormuksen roskiin ja antoi sen hänelle. Emäntä tyrkkäsi sormuksen mun käteen ja sanoi, että "sä keksit tälle varmaan jotain". Pistin sen laukkuun ja ideat alkoivat hautua.Lopulta ideat karisivat ja jäljelle jäi vain tämä sormuksen "entisöinti". Kaksi kerrosta Goshin metallic purplea ja kerros MNY:n Drying effect -lakkaa suojaamaan.


Tuossa se nyt majailee päällystäjänsä päällä.

8 kommenttia:

 1. Tulipahan sille simpukkamurskalle edes jotain käyttöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo! Nyt vaan pitää keksiä lisää käyttötarkoituksia :D

   Poista
 2. kivoja sormuksia :D pitänee itekki kokeilla laittaa lakkaa sormukseen josta ei enää oikein pidä tai värjää sormea vihreäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kannattaa kokeilla :) Ja kannattaa laittaa väritöntä lakkaa sellaiseen sormukseen, jonka olettaa päästävän väriä..

   Poista
 3. Oiiihhh! Ihania! Mä en tiedä muista lukijoista, mut mun mielest tälläset postaukset on välil ihan kivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että on mieleen nämä muutkin kuin kynsipostaukset :))

   Poista