lauantai 2. kesäkuuta 2012

Hotels season 1 part 6 - Hotelli Mesikämmen ja seinä

Toiseksi viimeisessä osassa vierailemme Ähtärissä, tässä eläinpuiston kunnassa, jossa karhu on kaikkien ystävä. Ähtäri on Etelä-Pohjanmaan Keski-Suomisin paikka, joten kun paikkoja Keski-Suomesta ei ole, haluan laskea Ähtärin siihen kategoariaan.

Hotelli Mesikämmenessä yövyin ja itse huone oli melko tavallinen ja tylsä, ei mitään asiaa tai esinettä idean lähteeksi. Mielenkiintoista kuitenkin oli, että respa oli 4. kerroksessa ja huone ensimmäisessä ja kuitenkin respaan mentiin ihan maan tasosta. Hissillä kun lähti kohti huonetta, vaikutti, että nyt mennään syvälle maan alle, mutta lopulta huoneen ikkunasta olikin näköala järvelle. Hotelli on siis rakennettu rinteeseen.


Palataanpa vielä siihen maan alle menemiseen. Käytävien seinät on siis louhittu kaallioon ja siellä kasvaa sammalta ja valuu vettä. Aika cool! Paikka on siististi toteutettu. Kynsien idean sain kiviseinässä kasvavasta sammaleesta.


Alustin kärjet Models ownin ruskealla Becca's Brown -lakalla. Päälle tuputtelin Color Clubin Wild and Willing -lakkaa ja Max Factorin Max Effect kullanhohtoista lakkaa. Tällä tuli kimmeltävän kivinen pohja, mutta mistä sammal? Ensin ajattelin, että olisin senkin tehnyt samalla tavalla, mutta siitähän sotku olisi syntynyt, joten tarvikkeiden tutkinnan ja kaiken vihreän etsimisen jälkeen otin käyttöön mikrohelmet.


Ideakuva seinämästä. Sisätiloiksi jännännäköistä, eikö?


No ei siellä joka puolella ollut tuollaista, joten tässä vielä yleiskuva.


Huomenna viimeisessä osassa pääsemme käymään vielä Kiteellä.

2 kommenttia: