perjantai 1. kesäkuuta 2012

Hotels season 1 part 5 - Hotelli Merihovi ja kaide

Kemi on Lapin maakunnassa sijaitseva merenrantakaupunki. Tunnetuksi Kemi on tullut lähinnä lumilinnastaan, jota on rakennettu jo vuodesta 1996 lähtien. Itse kävin lumilinnassa vuosi sitten talvella, jolloin teemana oli sarjakuva. Lopussa pari kuvaa veistoksista.

Kemissä on tullut käytyä useammankin kerran ja yövyttyä muutamassa eri paikassa. Suosikiksi nousi Hotelli Merihovi, jossa olen kaikista hotelleista viettänyt eniten öitä. Hotelli Merihovista on tullut otettua useampiakin kuvia, mutta valitsin kynsien aiheeksi kalat. Niitä löytyy Merihovista monestakin kohdasta. Nämä kalat on kaiteesta. Ideakuva tosin on valitettavan huono, mutta halusin välttämättä tuon kohteeksi :(

Kaide innoitti leimaamaan. Kalaleimoja! Viivoja! No, viivat ei sit ookaan leimoja, mut kalat on. Kapea ranskis matkii kaidetta ja viivat on noi tangot sen alla.


Kynnet on lakattu Flormar u27 x2 . Viivat vetelin pohjan päälle Goshin Metallic purple -lakalla, jonka jälkeen leimasin kalat Konadin laatasta m27 Konadin violetilla princess-lakalla. Kapea ranskis on tehty viimeisenä Flormar u07:lla x2. Noi kalat ui väärinpäin :OJoo, tässä tää kuva, siinä ei näy yhtään kalaa, mutta niitä on siellä. Tuo on vaan kaiteen heijastus ja kuten arvata saattaa, siinä on kuvattu paloautoa, joka tuli hotellille yöllä, kun tuli hälytys. Kaiteessa kumminkin on kaloja! :)


Sit pari lumilinnakuvaa, jotka on vähän onnistuneempia kuin tuo kalakaide.


Yllä Ice Agen Scrat. Itse en ole elokuvia nähnyt. Kukas tämä alempi on? Hienosti oli jääveistokset valaistu!


Huomenna siirrymme Etelä-Pohjanmaan itäisimpään kolkkaan eli Ähtäriin.

2 kommenttia: