torstai 31. toukokuuta 2012

Hotels season 1 part 4 - Lomakoti Kotoranta ja kuntopyörä

Nurmijärvi - kunta Uudellamaalla. Itseasiassa se on Suomen suurin kunta, joka ei käytä kaupunki-nimitystä. Aleksis Kivi oli kotoisin Nurmijärveltä ja luulenpa, että siksi Nurmijärven vaakunassa on seitsemän pellavapäistä miestä.

Majoituspaikassani Lomakoti Kotorannassa sain valtavan ison huoneiston, jossa oli tilaa varmaan seitsemälle nukkujalle. En ollut sesonkiaikaan liikkeellä, taisi olla marraskuu ja sää sen mukainen.

Yhdestä huoneesta löytyi legendaarisen näköinen kuntopyörä, josta nappasin valokuvan. Kuvaa ei tarvinnut kauaa katsella, kun jo idea syntyi. Toteutuksesta voidaan olla sitten montaa mieltä... Joku ainakin oli eri mieltä mun kanssa, koska kaupan kassanainen kehui näitä :)


Annoin kynsille valkoisen pohjalakkauksen Lumenen valkoisella lakalla Have fun. Sitten otin käyttööni Goshin metallic green -lakan ja dotting toolin. tein dotting toolilla hieman pyöritellen palloja, että sain tarpeeksi isoja. Nämä kuvaavat tuota kuntopyörän pyörää. Lopuksi sotkin kynteni Color Clubin oranssilla Nail Art -lakalla, jolla piirsin ristikkäiset viivat jokaiseen kynteen kuvaamaan kuntopyörän runkoa.


Tässä sitten tämä retro-oranssi kuntopyörä. Valitettavasti sitä ei tullut testattua.


Nyt ollaan käyty idässä, lännessä ja etelässä. Seuraavaksi on aika suunnata kohti pohjoista ja Kemiin.

4 kommenttia: