sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Hotels season 1 part 7 - Kiteen evankelinen kansanopisto ja patja

Tänään olemme Pohjois-Karjalassa Kiteellä, jonka rajanaapurina komeilee itse Venäjä! Kitee on muutenkin kova kaupunki, onhan Nightwishkin kotoisin sieltä. Ja se näkyy myös "katukuvassa", ainakin shoppaillessa :D Kiteellä on myös pesäpallojoukkue, Kiteen pallo. Kiteellä kävinkin ensimmäistä kertaa elämässäni katsomaan pesäpalloa ja pääsinpä jopa haastatteluun kentälle...

Paikka, jossa yövyin, ei taaskaan ole varsinainen hotelli, mutta lasken sen silti mukaan teemaviikkoon. Nyt olin jo monta hotellia kiertänyt ajatuksella, että pitää keksiä joku idea. Kuvasin useamman kynsiin sopivan asian, mutta mieleen jäi kuitenkin viereisen kerrossängyn alemman sängyn runkopatja. Siinä olevat kuut ja tähdet halusin toteuttaa strasseilla.


Valkosethan näistä piti tulla tai ainakin vaaleat, mutta koska näitä kynsiä tehdessäni olin juuri saanut uusia lakkoja, piti niitä päästä käyttämään. Violetti lakka on Kikon 245. Sen kimallus ei valitettavasti pääse oikeuksiinsa kuvissa. Kaksi kerrosta on sitä laitettuna. Strassit painelin märkään lakkaan.


Geeleissä on kolmen ja puolen viikon kasvu, joten yksivärinen lakka olisi näyttänyt hassulta, joko pitkä tyhjä alue tai sitten hassu kuoppa. Käytin geelin kasvunrajan hyväksi ja laitoin luonnonkynnen alueelle essencen Nail Art -lakkaa 11 grape-metallic rocks!

Tässä lopuksi kuva, josta idea lähti. Viivat olisi pitänyt piirtää vielä, mutta ne jäivät, kun pelkäsin pilaavani kynnet.


Tässä oli tämän teemaviikon viimeinen postaus.
Mitä mieltä olette:
Mitkä oli parhaat kynnet?
Mitkä taas parhaiten ilmensivät ideakuvaansa?
Haluatteko toisen kauden? (sinne ois jo pari hotellia tyrkyllä)

20 kommenttia:

 1. Mun mielestä nämä olivat parhaimmat kynnet :)

  VastaaPoista
 2. Hmm, vaikea valita, mutta valitsen ehkä nämä viimeisimmät, kuvaavat ehkä eniten ideaa. Hienoiudeltaan valitsisin ne ''punaiset nahkasohva'' kynnet:D En muista monesko se vaan oli..:(
  P.S: Lisää teemaviikkoa kehiin!;) Mukavaa vaihtelua:)

  VastaaPoista
 3. Oi miten nätti ja hauska laukkaus <3 En olisi ikinä arvannut, että tässä on piiloteltu kasvurajaa! Vähnkö hyvä idea käyttää raja hyväksi russianiin ( ainakin muistelisin että tuolla nimellä tälläistä lakkausta kutsutaan) ..Niin ja ihana tuo patja ideakin :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mä mietinkin, et mikä oli tuon lakkauksen nimi. Kuulostaa etäisesti tutulta :)

   Poista
  2. Se on muuten ruffian, ei russian. Vaikka toisaalta ei kyllä itselläkään hajua, miksi ruffian :D

   Poista
 4. ...Niin ja tykkäsin kovasti tästä teemaviikosta :) Tosi kiva ja erillainen idea ja hienoja lakkauksia. En osaa päättää parasta, mutta hienoimpia lakkauksia olivat minusta ne "lakana ruusukynnet", se pupu kohokuvio oli ihana jasitten nämä tämän postauksen kynnet :)

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä on ihan kivaa tehdä tätä blogiteemajuttua :) Mä en tosin joka päivä postaile ja vaihda kynsien kuosia :) Joskus on kyllä hankalaa miettiä, että miten saa tehtyä kunniaa sille blogille, josta inspiroituu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin piti tehdä näitä hirveesti etukäteen. Siis alotin jo helmikuussa :DD Eihän sitä joka päivä jaksa vaihtaakaan. Ihan hyvä idea noi sun teemapäivät myös :)

   Poista
 6. Musta tuntuu, että mun vanhempien runkopatja on samaa kuviota... :DD

  VastaaPoista
 7. Hieraisin silmiäni, kun huomasin sanan Kitee :D Onhan se naapurikunta, sillä itse olen kotoisin Tohmajärveltä(asunut siellä 22 vuotta) ja Kittee on erittäin tuttu "shoppailupaikka" ja ala-asteella opettajani pelasi KiPassa. Tätä kirjoittelen siis Joensuusta, kun kämppä on täällä.. Erittäin nätit kynnet ja liityn kyllä lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei :) Mä toivoinkin, että blogin lukijoista löytyisi paikkakuntia tuntevia :)
   Kiitos ja tervetuloa!

   Poista
 8. Ehdottomasti halutaan Season 2, tämä oli aivan mahtava! :)

  Parhaat oli vaikea valita kun kaikki olivat tosi hyviä ja oivaltavia, mutta ehkä äänestän silti ensimmäisiä, eli lakanakynsiä. :) Ne olivat tosi kauniit ja uskolliset inspiraatiolleen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee ja kiitos, teen kakkos-seasonin!
   Yritän tehä kaikista hyvin kohdetta kuvaavia sitten :)

   Poista
 9. Ensinnäkin: ehottomasti kakkoskautta kehiin!
  Toiseksi: Kaikki kynnet oli hienoja, mutta parhaiten mieleen jäi lakanakynnet ja sohvakynnet :) Oot taitava!

  VastaaPoista