maanantai 4. kesäkuuta 2012

Mikä noita kiinalaisia vaivaa?

Jälleen kerran paketti ebaysta ja Kiinasta. Jälleen kerran olen muka tilannut elektroniikkaa. Miksi, miksi? Saako ne helpommin lähetettyä paketin, jos ne lähettää elektroniikkaa, vai onko kaikilla vaan valmiina noita lappuja? No ihan sama. Sain sen, mitä tilasin, eli lisää kynsikiekkoja :)


Cesarsshopin tilauskin saapui. Siellä oli Color Clubin Daisy Does It, jota oon kuolannu muissa blogeissa.


Nyt, kun se on mulla, en enää ookaan niin innoissani. On liian kullankeltainen mun makuun ehkä. Cesarsshopista ostin myös Konadin iholiimaa. Liimasin sillä kukkia naamaan, hyvin pysyi:


Kuvasin omalla terassilla, kun viereen ajoi auto ja sieltä tuli mies ulos. Se kysyi, mitä kuvaan (mulla oli kamera jalustalla ja häärin just sen ympärillä). Nolona vastasin: "itseäni". Se sanoi, et voi tulla kuvaamaan mua. Naurahdin sille. Sit se vielä sanoi jotain hyvästä kuvausilmasta ja meni naapuriin.

9 kommenttia:

 1. Elektroniset swatch-kiekot...hmmm, hyvä idea :D
  En tiennyt että tuollaisia kukkia on olemassa, tai ylipäätään mitään iholle liimattavaa. Kiva idea kyllä, vaikka juhliin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne ois kyllä hyvä idea! :))
   Joo, johonki juhliin vois liimata noit kukkii :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. mulla ollut myös joissain paketeissa sama teksti ja myös muuta esim cable vaik oon tilannu kynsijuttuja

  VastaaPoista
 4. Kynsikiekot ja Color Clubin lakat. Just ne kaksi asiaa, joita munkin pitäis hankkia. :)

  VastaaPoista
 5. Voi ei. Oon monesti miettinyt, milloin naapurit alkaa ihmetellä mun hääräilyä kameran kanssa pihalla. Onneksi tulee kesä ja orapihlaja-aitaan lehdet:P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä onnellinen, jolle kasvaa aita. Mulla menee tossa pieni asfalttinen pihatie. Kaikki näkee, oli vuodenaika mikä tahansa :D

   Poista