maanantai 21. toukokuuta 2012

Geelilakat saapuneet varpaisiin

Vihdoin ovat kaikki soak-offit saapuneet! Jännästi ensimmäisenä, ihan pari päivää tilauksesta, saapui poistoaine. Sitten tulivat alus- ja päällysaineet ja viimeisenä ripotellen kaikki värilliset.


Heti testasin vihreää varpaisiin. Tein myös pienet koristelut valkoisella. Pistin dotting toolin isolla kärjellä täplän jo kovetettuun pohjaan ja pienellä levitin sitä. Ajatus oli saada aikaan jotain tällaista, mutta näköjään ei tullu, vaan mieleen tulee jotain ihan muuta... Ehkä toisella kertaa :D Tossa varmaan pitää olla molempien vielä märkiä, vähän kuin geelimarmorissakin.


Värejä tilasin yhteensä viisi, joista 1 glitterinen, 2 neonsävyä, valkoinen ja yksi tuollainen vähän läpikuultava. Swatchasin kiekkoon myös aikaisemmin Fräuleni38:sta ostamani hopean glittergeelilakan sekä ebayn magneettilakan.
Olin muuten hieman ihmeissäni, kun näitä värillisiä alkoi tulemaa, kun pakkauksissa luki ihan muuta kuin olin tilannut. Odotin saapuvaksi geelilakkoja, mutta paketeissa lukikin Electronics ja AC-adapter. Ennen avaamista piti hetki miettiä, olinko tilannut jotain muutakin, olisiko sisältö mahdollisesti väärä, vai vain teksti pielessä. Ja viimeinen vaihtoehtohan se noista onneksi oli.


Tein myös tilauksen Mimaxiin ja paketti saapui nopeasti kuten aina ennenkin :) Syy tilaukseen oli se, että minun kynteni valittiin "kuukauden kynsiksi" ja siitä hyvästä sain 10 euron lahjakortin. Sillä hinnalla kasasin ostoskoriin seuraavaa: 2 Nail Art sormusta, jotka mahtuu vain mun vasurin nimettömään. Pitää varmaan mennä kihloihin ja naimisiin noilla sormuksilla :O. Vaaleanvihreitä ja kultaisia metallinhohtoisia helmenpuolikkaita, jotka on tosi ihania!! Fuksianväristä paljettinauhaa, kynsitarroja ja ihanasti hohtavia holostrassikiviä.


Nyt on tilauksia vetämässä vain pari pientä. Ebaysta lisää kiekkoja, Cesarsshopista 1 iiiiiiiiiihana kynsilakka ja iholiimaa ja sit Facen kynsikoristekirppikseltä yhet isot glitterit. Haluisin vielä neonkeltasen geelin tai geelilakan. Suunta on ebay -again. CU

14 kommenttia:

 1. Totaaa... Ei tartte säilyttää tätä kommenttia äläkä ota tätä kettuiluna tai kritiikkinä!!! Muttaa... Nuo valkoiset koristeesi näyttävät ihan koulun bilsankirjan siittiöiltä :D :D :D Kiitos, pelastit mun päivän <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin mustakin!!! En vaan keksiny, miten asian ilmaisisin! :DD

   Poista
 2. Tuli ihan sama mielleyhtymä noista kuvioista kuin Tiia Mintullakin.. Tykkään silti! Mitä se kertoo ihmisestä jos sen mielestä on hienoo jos on siittiön näkösiä kavereita varpaankynsillä?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän kertoo tietty siitä, että on hyvä huumorintaju ;)

   Poista
 3. :o Miten noin paljo tavaraa saa Mimaxilta ihan pelkällä kympillä... hämmästyttävää! :)
  Missä sinut valittiin "kuukauden kynsiksi?" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä aika ison setin kympillä sai :) Keräsin kaikkia pieniä ja halpoja.
   Mimaxilla oli huhtikuun alussa facebookissa semmoinen ilmoitus. Sinne voi varmasti vieläkin lähettää kynsiä :)

   Poista
 4. Nää on ehdottomasti hyvän mielen kesäkynnet :) Sen verran laitto kuvio hymyilyttämään, ei tullu ihan sitä mitä mitä haettiin. Mutta hauskat "sittisontiaiset" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvän mielen kesäkynnet kuvaakin noita aika hyvin. Hyvälle mielelle tulin myös näistä hauskoista kommenteista :)

   Poista
 5. Löysin tän postauksen sattumalta googlen kautta enkä tiedä oletko jo vastannut jossain toisessa postauksessa, mutta mitä tykkäsit noista geeleistä? Pysyikö hyvin yms :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kyllä tyytyväinen. Pysyi hyvin ja oli tarpeeksi joustavaa, ettei lohkeillut. Ainoa, mitä pitää mainita on, että pohjageeliä ei voi kovettaa kahta minuuttia, koska silloin seuraava kerros ei tartu siihen kunnolla. Minuutti taisi olla hyvä aika.

   Poista
  2. suositteletko, että käyttää samanmerkkistä geeliä ja alus/päällys geeliä?

   Poista
  3. No ite oon noissa ihan sekakäyttäjä, mutta silti suosittelen. Silloin ainakin varmasti toimii yhdessä. Osa on kovempia ja osa joustavampia. Jos haluaa käyttää sekaisin, pitää vaan sit kokeilla.

   Poista