sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Kevättä rinnassa ja kynsissä

Yhdet välistä jääneet kynnet tähän väliin...

Seisoskelin vaatehuoneessa kaikessa rauhassa pukemassa treenivaatteita, kun silmääni osui eräs vajaa vuosi sitten saksasta ostettu vaatekappale. Haa! Täydellinen idea kevätkynsiin!

Toteutusta ei tarvinnut kauaa miettiä. Keksin, että teen haaleat leimat valkoiselle pohjalle ja väritän päälle sopivilla lakoilla + lisäilen omiani. Näin sitten tein heti yhden testikynnen ja pidin näkemästäni. Myöhemmin vielä päätin, että kokeilen ns. kuivamarmorointia, mutta ilman sitä marmorointia.


Ei kun vaseliinia leivinpaperille ja väritöntä lakkaa siihen (Technic). Noh, pohjasta tuli jostain syystä rasvainen myös päältä ja leimat ei tarttunu siihen. Piirsin kaiken omasta päästä.


Leikkasin sitten palat ja aloin liittämään niitä kynsilakan avulla. Palaset oli ihan kovia ja ne katkeili. Eikä ne sitten kynsillekään siististi tahtonu mennä. Luovutin. Piirsin jokaiseen kynteen kukkaset ihan ilman leimoja. Perhoset kylläkin on leimat.Tuote sisältää: Golden Rosen Matte pinkki (01) ja sininen (10), Matte Velvet vaaleansininen (101) ja violetti (107), Goshin Ocean ja Wild Lilac, Models Ownin Green Tea. Pohjalla Look by Bipan valkoinen ja laatta: Konad m36. Päällä Seche Vite.


Loppuun vielä inspiraation lähdekuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti