tiistai 7. helmikuuta 2012

Loput tammikuun saapuneet

Wohoo! Vihdoin saapui odotetut kynsifoliot. Näitä haluun testata pian :) Mutta toimitusajasta voisi antaa kyllä miinusta, koska paketti oli pienen kirjeen kokoinen ja matkusti noin kuukauden.


Itseasiassa kynsifolioita ennen saapui magneettigeelilakka, jonka olin tilannut paljon myöhemmin. Sitäkin tulen kokeilemaan lähiaikoina. Magneettilakan kaupanpäällisenä sain tuollaisia ranskiksenmuotoilutarroja, vai mitä ovatkaan.


Kaverilta sain tammikuun alkupuolella tilaamani Oriflamen strassit, kirkkaita sydämiä, tähtiä ja pyöreitä.


Messuilla hairahduin ostamaan tällaisen paketin 10 eri väristä "helmimassaa". Katsotaan, mitä näistä syntyy. Massa vaikutti hieman kömpelöltä, joten ei mitään pikkutarkkaa voi muovata niin kuin esim. fimoista. Varmaan pääasiassa jotain ihan muuta kuin kynsijuttuja teen, mutta pitää kynsillekin kokeilla ;) Pää tosin on nyt ihan tyhjä ideoista :/


Perusgeeli alkaa olemaan vähissä, joten tein isohkon tilauksen nded.fi-verkkokauppaan. Toivottavasti tuotteet tulee ehjänä ;) Tilasin myös kuivakukkia ja akryylijauheita ebaysta, meinasin kokeilla tehdä 3D-kuvioita "vapaalla kädellä" ilman muotteja. Näistä sitten myöhemmin.

Tutkin vähän foliorullaa, jonka aikaisemmin tilasin ja googlettelin, niin siihenhän tarttee "erikoisliimaa", että saa kiinnitettyä. Sitä pitänee vielä tilata.

Niin ja tervetuloa uudet lukijani!!

2 kommenttia:

  1. ohhoh miten paljon tavaraa olet tilaillut viime aikoina haha :) Kivoja ostoksia though!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän karkasi käsistä ostolakon jälkeen, kun keksin sen aikana hirveesti asioita, mitä "tarviin"...

      Poista