keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Ice ice flowers

Testasinpa sitten ekaa kertaa one stroke -kukkasia. Se oli vaikeaa ja mulla meni 2 tuntia näitten kynsien teossa tyyliin maalaus - poisto - maalaus - poisto - maalaus... Ja koska jo oikeella kädellä näiden teko oli vaikeeta, niin vasemmalla se oli noin miljoona kertaa vaikeempaa ja tulos sen näköinen...

Käytin akryylimaaleja, jotka olen saanut porukoilta synttärilahjaksi. Väreinä valkoinen ja ultramariini. Nämä eivät ole Tiimari-värejä, vaan maalausliikkeestä ostettuja. Piirtelin terälehdet leveämmällä siveltimellä ja kapealla tökin muutamia pisteitä kukkien keskustaan.


Kukat kiinnitin Anytimen värittömällä lakalla, johon tiputtelin valkoisia ja vaaleansinisiä glittereitä. Glitterit kiinnitin vielä MNY:n drying effect -lakalla.

Peukku oli kaikkein helpoin ja se onnistui parhaiten.


Kuvassa kukkiin käytetyt tarvikkeet. Anytime ja glitter unohtui :/ Nämä akryylimaalit jämähtivät kynsiin vähän paremmin kuin Tiimarin värit, mutta parhaiten ovat päällyslakkaa laitettaessa pysyneet JooJoo:sta ostetut kaksi pientä akryylimaalia.

4 kommenttia:

 1. Todella kauniit! Hyvin pysyy sivellin kädessä. :)

  VastaaPoista
 2. wauwau!! :O oot kohta yhtä taitava kuin tartofraises tai love4nails! Pitäiskö minunkin ostaa akryylimaalit hmm... tuo lopputulos näyttää niin kivalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hee, kiitos, noihin on kyllä vielä aikalailla matkaa :DD
   Suosittelen kyllä akryylimaaleja, ne mullistaa kynsitaiteilun :D Mut vasta sun ostolakon jälkeen ;)

   Poista