tiistai 17. tammikuuta 2012

Prinsessakynnet

Tein eilen huoltoa kaksille geelikynsille. Yhdet Turussa geelikynsikurssilla ja toiset 250 km päässä sieltä. Oli siis melko rankka päivä. Kotiin pääsin vasta puoli yhdeltätoista.

Esittelen nyt jälkimmäiset kynnet ja myöhemmin sitten kurssilla tehdyt, kun saan koostettua kurssia hieman.

Edellisestä huollosta oli kulunut tasan kuukausi, mutta kaikki kynnet oli vielä paikoillaan. Vain toisen käden peukku oli saanut minimaalisen halkeaman. Hirveä hiominen oli vanhoissa kynsissä, koska edellisellä kerralla laitoin timantit syvälle geelin sisälle, että varmasti pysyvät. Ja nehän pysyivät! Jouduin viilaamaan ne pois. Tästä oppineena ensi kerralla strassit vain päällysgeelin alle.


Hirveän viilaamisen jälkeen laitoin kärkiin kerroksen pinkkiä peittävää geeliä ja sen jälkeen pinkkiä glittergeeliä. Kynsien koristelun päättäminen oli vaikeaa ja vielä viime hetkellä tehtiin muutos kynsien ulkoasuun. Ranskiksen kanssa meinattiin laittaa kukkastrasseja, mutta lopulta ranskis reunustettiin lähes fuksian värisellä simpukkamurskeella.


Näiden huollosta vasta kivaa tuleekin. Simpukkamurske on aika syvällä tuolla kynnessä. Sitä on enemmän kuin strasseja oli ja uskon, ettei oo niin helppo viilata sileäksi.

Näitten jälkeen ajoin vielä 60 kilometriä kotiin ja olin ihan poikki, mutta päivä oli mukava :)

4 kommenttia:

 1. Hei!
  Missään nimessä ei kannata laittaa koristeita heti "ensimmäiseen" kerrokseen, vaan mutoilla kynsi ensin, laittaa koristukset ja sitten ohut kerros geeliä & päällysgeeli päälle. Selviää helpommalla sitten huoltaessa ja ovatat nätimmän näköiset.

  Huomasin myös, että kynnet mitä olet tehnyt opaksunevat kärkeä kohti, kun kynnen oikeasti kuuluisi ohentua kärkeä kohti.

  Muuten näyttää todella lupaavalle :) Jään mielenkiinnolla seuraamaan blogiasi.

  VastaaPoista
 2. Kurssilla sanottiin, että molemmilla tavoilla on ok ja kokeilin sitten näin. Huoltoa se kyllä vaikeuttaa, minkä jo huomasinkin :D Mut jos haluaa, ettei oo niin ulkonevat, niin sithän ne pitää olla syvemmällä, eikö?

  Yritän toki pitää kärjet ohuina, mutta kun teen niitä noilla muoteilla, niin välillä on vaikea saada muotteja asettumaan (varsinkin itselle) ja sitten kun rakentaa muotoa niin myös kärki valitettavasti paksunee. Treeniä, treeniä :)

  Kiitos kommentista!

  VastaaPoista
 3. Vitsi noi on kivat :) kelpais mullekkin... :D

  VastaaPoista