maanantai 23. tammikuuta 2012

Musiikkiset glitterit

Minulla oli lauantai-iltana vähän aikaa ja halusin tehdä jonkin simppelin lakkauksen. Tutkailin lakkoja, enkä millään meinannut osata päättää väriä. Olisin halunnut käyttää jotain lakkaa, mitä en yleensä käytä ja ensin jo kaivoin esiin Models Ownin ruskean lakan ja lakkasin peukun. Peruslakka ei kuitenkaan kelvannut, vaan glitter alkoi houkuttelemaan. Käytin kynsilakanpoistoainetta...

Kaivoin siis esiin Models Ownin pinkin ja violetin glitterlakan. Aloitin pinkillä laittamalla sitä kynnen tyveen superlonilla. Avasin violetin ja se oli ihan kuivahtanut :( Etsin korvaavaksi lakaksi hieman sinisemmän violetin Nail Star Two way nail art -lakan, jota tuputin superlonilla kaikkien kynsien kärkeen. Tämän jälkeen laitoin vielä uuden kerroksen pinkkiä, nyt vähän violetin päälle myös.Nimettömiin laitoin kynsitarroja -nuottisellaisia. Tarrat on ostettu ebaysta ja noissa nuoteissa oli sellainen mielenkiintoinen asia, että osa niistä oli väärin päin eli peilikuvia. Kiinnitin tarrat MNY:n drying effect -lakalla. Kuivattavaa vaikutusta näissä kynsissä ei sinänsä tarvittu, koska lakat olivat kuivia melkein heti.


Jos suurentaa tuon nimettömän kuvan, huomaa, että toisen lakan gitterit on neliöitä ja toisen suurin piirtein ympyröitä tai ehkä tarkemmin kuusikulmioita.

6 kommenttia:

 1. Ihanan väriset! Sopii tosi hyvin yhteen nuo värit :)

  VastaaPoista
 2. Onpas räväkät! Mullekin kelpais kyllä kokoelmiin tuo MO:n pinkkiglitterlakka, tosi kaunis!

  VastaaPoista
 3. Jane: Kiitos :) Itekin tykkään tosta väriyhdistelmästä :D

  Bambi: En ollenkaan ajatellut, että ois räväkät, mut nyt kun sanoit... Toi MO:n pinkki glitterlakka on kyllä aikas påp!

  Muhmu: Pinkki ja glitter toimii aina ;)

  VastaaPoista
 4. Ompas upean näköiset kynnet! Aivan täydelliset värit valittu liukuvärjäykseen, toimii! :)

  VastaaPoista