keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Rahan menoa ei voi estää

Tervetuloa kaikki uudet lukijani! Teitä alkaa olemaan jo aika paljon =)

Tässä vähän viime aikoina saapuneita ja ostettuja jutskia:

MiMaxista saapui mielenkiintoinen tilaukseni. Se sisälsi sulkia, lehtiä ja yhden rullan kynsifolioa. Folioita on niin paljon eri värisiä, että oli tosi vaikeeta valita vaan yks. Kyllä lehdissä ja sulissakin oli värin päättämisen vaikeus. Ihme on, etten ostanut mitään pinksuu!


Seppälästä ostin Models Ownin Beetlejuice-kokoelmaan kuuluvan lakan Emerald Black, mutta on vähän tumma mun makuun. Olin himoinnut Golden Greeniä ja sitä ko. Seppälässä kyllä oli, mutta viime hetkellä vaihdoin mieltä. En tajua, mikä muhun meni :(


Kynsikurssipaikasta, J.o.o J.o.o:sta ostin kaksi pikkuista akryylimaaliputkiloa, pinkin ja vihreän. Alennuksessa 50 snt/kpl. Jälkeenpäin harmittaa, etten hamstrannu kaikkia muitakin värejä :D Tuota pinkkiä kokeilinkin jo kynsille ja vihreä pääsee testiin piakkoin.


Ebaysta tilaamani yksittäiset kynsifoliot eivät vieläkään ole saapuneet. Ja sitten menin vielä tilaamaan punaista magneettigeelilakkaa, myös ebaysta. Sitä haluun kokeilla varpaisiin, kun saapuu :)

Taas menee rahaa niin hirveesti, että pitääköhän tässä toinen ostolakko heti perään aloittaa. Ehkä parempi olisi sopia itsensä kanssa joku kynsibudjetti. Paljonkohan se voisi olla..? Miten te muut pärjäätte shoppailuhimon kanssa?

2 kommenttia:

  1. Itsellänihän nimenomaan on tuo kynsibudjetti 50e/kk :D Koskee vain netistä tilaamista. Hyvin toimii, menee muuten täälläkin vähän yli tuo shoppailu... :D

    VastaaPoista
  2. Mäkin voisin ottaa jonkun vastaavan budjetin itelle, mutta siihen pitää sisällyttää kyllä kaikki ostokset :)

    VastaaPoista