lauantai 21. tammikuuta 2012

Kynsikurssin toinen osa - huolto

Olen viettänyt koko tämän päivän kisoissa ja huominenkin menee. Ei paljon kynsiä ehdi laittamaan, mutta ehdinpähän tekemään pikaesittelyn maanantain kurssista.

Kynsikurssin huolto-osassa ei oikeastaan mitään uutta tullut. Mallini kynsistä 4 oli katkennut kärjestä ja sain monta erilaista huoltokokemusta. Viimeksi olin jättänyt kynsien keskiosat liian ohuiksi. Nyt yritin oppia virheestäni.

Ensin viilattiin kaikki kärjet tosi ohuiksi ja oman kynnen ja geelin raja häivytettiin. Tämän jälkeen toistettiin samat toimenpiteet kuin kynsiä ensimmäistä kertaa tehdessä. Neljä kynttä sai uuden tipin. Tippikynsiin yksi geelikerros ja muihin ei olisi tarvinnut laittaa mitään ennen ranskista. Sitten kaikkiin ranskis yksi kerrallaan ja pikauunitus n. 10 sek, kunnes koko kädessä oli ranskis ja sitten 2 min uunitus.


Olin raahannut mukanani lähes kaikki kynsikoristeet ja halusin välttämättä tehdä muutakin kuin pelkän ranskalaisen manikyyrin. Laitoin pinkkiä geeliä ohuesti vinosti puoleen kynteen ja siihen asettelin läpinäkyvää sinertävää foliosilppua jäistä ilmettä luomaan. Uunitus näille ja kynnen muodon rakennus päälle.


Kurssilla käytetty Kineticsin pinkki geeli tekee mielestäni vähän maitomaisen lopputuloksen, tykkään ite enemmän kirkkaasta geelistä.

3 kommenttia: