keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Ranskis strasseilla

Pääsin tekemään kynsiä uudelle ihmiselle :) Tarina kynsille on mielenkiintoinen. Entinen poikaystäväni oli jutellut miespuolisen työkaverinsa kanssa heidän firman mökillä siitä, että minä teen kynsiä ja tämä hänen työkaverinsa oli ehdottanut sitä avovaimolleen. Yhdessä kynsiä tehdessä mietittiin, että miten  ihmeessä miehet firman tilaisuudessa ajautuivat puhumaan rakennekynsistä :D

 "Asiakkaallani" oli pitkät ja vahvat luonnonkynnet jo valmiiksi ja hän oli jo pitkään halunnut ranskalaista manikyyriä. Toiveena oli siis ranskis pienellä koristelulla. Tarkempaa määritelmää koristelulle ei ollut. Tein siis perusranskiksen ja koristelussa päädyttiin muutamaan kirkkaaseen strassiin. Jotta saimme kaikki kynnet yhtä pitkiksi, tein pienet pidennykset puoleen sormista.

 
Kynsien kanssa meinasi tulla kiire, kun olin lähdössä kaverini Karonkkaan. Yritin pikaisesti kuvata kynsiä, mutta kuvat pääasiassa epäonnistuivat. Lopulta minulle jäi vain 20 minuuttia aikaa valmistautua. But I made it!! :DD Kuvien osalta pelastus tuli kynsien haltijalta, hän lähetti minulle muutaman kuvan ja tuo yläpuolella oleva on yksi niistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti