torstai 22. joulukuuta 2011

Pänäkynnet

"Mä katkon sun peukalon(kynnen) ettet sä liftata voi mun perään. Sit etusormen(kynnen) vuoro on ettet sä töki mua sillä enää..." Katkoin omat kynnet ihan mineiksi. En jaksanut viilata, vaan lainvastaisesti katkoin tippileikkurilla. Nyt vähän kaduttaa, kun nämä meni tosi lyhyiksi, enkä tehny mitään jatkoja, vaan geelasin luonnonkynnet.

Sormenpäät kipeytyi heti, kun ne on tottunu kynsien suojaan ja se vietiin niiltä pois. Luulin, että jatkuva typottaminen johtui pitkistä kynsistä, mutta edelleen jää hirveesti kirjaimia välistä. Liekö sitten vika näppiksessä vai kirjoittajassa, mutta ei ainakaan kynsissä. Kasvamista ja seuraavaa huoltoa odotellessa.

Syy katkomiseen oli pianon- ja bassonsoitto. "Mut sun pikkurilli(nkyntt)äs en vie..." Vasemman käden pikkusormeen jäi pitempi kynsi. Juuri siihen, mikä mielestäni oli eniten tiellä pianoa soittaessa.

Kynnet saivat tavallisen ranskalaisen manikyyrin hienoisella kullanhohteella. Pikkusormen pitkän kynnen syy oli reikä. Puhuimme kynsikurssilla, että kynteen voisi tehdä vaikka sydämenmallisen reiän. Tätä halusin kokeilla ja siksi pikkusormen kynsi on pitempi.


Maalasin vielä reiän ympäryksen punaiseksi, oli ehkä kivempi ilman.


Reikään voi laittaa vaikkapa kynsikorun. Kuvassa Sanna Tara Nail Artista saatu sydän. Päällystin kynsikorun värittömällä lakalla tummumisen välttämiseksi. Näin teen myös kaikille rihkamasormuksille and it works!

Haa! Oli muuten kolmas perusranskis putkeen mun blogissa, mut nou hätä, seuraavaks jotain ihan muuta :D

2 kommenttia: