sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Ekat varsinaiset joulukynnet

Nuo muutamat aikaisemmat kynnet ovat olleet joulufiiliksellä, mutta ennemmin pikkujouluihin kuitenkin kuin varsinaiseen joulujuhlaan. Nyt ekat joulukynnet, vaikka on vasta marraskuu.

Pohjan näihin tein siis jo aikaisemmin, mutta nyt rakensin siihen päälle vähän itse muovailtuja fimoja. Suunnittelin ensin paperilla viisi kuviota ja aloin muovailemaan.

Paistoin kuviot väärinpäin olevan lasivuoan päällä. Ajattelin, että saisin isoihin kuvioihin kaarevuutta, mutta lopulta sitä ei kuitenkaan tullut tarpeeksi. Oiskohan piirakkavuoka parempi jatkoa ajatellen, kun siinä on jyrkemmät reunat...


Tässä kuitenkin kuviot vielä vähän lähemmäksi toisiaan aseteltuna.


Ja lopputuloshan syntyi liimaamalla koristeet kynsiin ja koristelemalla niitä erilaisilla hileillä sun muilla. Joulupipari ja joulukuusi saivat muutaman mikrohelmen ja muut saivat glittereitä. Erityisesti joulutähti ja joulukuusi.


Kuvaaminen oli nyt tällä kertaa jotenkin hirveen vaikeeta. Käytin varmaan yli tunnin kuvien ottamiseen, mutta en oo tyytyväinen yhteenkään kuvaan. Just silloin kun haluis hyviä kuvia *huoh*. Paljon kuvia tällä kertaa, kun huonoista on vaikea valita hyvää... Kynnet myös alkoivat rappeutumaan jo kuvauksen aikana. Mistelistä katosi huomaamatta kolme marjaa ja palanen, lumiukon käsi katkesi.

2 kommenttia: