tiistai 29. marraskuuta 2011

Niin paljon lunta!

Ainakin toistaiseksi on paljon lunta. I <3 talvi, joten nyt on sitten tämä lähes loputon talvikynsien sarja alkanut...

Pientä huoltoa tein geeleille ja samalla niihin tuli (ihan itsestään) ranskalainen manikyyri vaaleansinisellä. Kokeilin ekaa kertaa omille kynsille Fräuleinista tilattuja geelejä. Hailakoita ovat, joten alle laitoin 2 kerrosta valkoista ja tätä sinistäkin laitoin 3 kerrosta.

Geeleistä hieman... Kivan värisiä ovat ja kun tarpeeksi on kerroksia, myös peittäviä. ei ole muuta pahaa sanottavaa kuin, että purkeista ei näe päälle, mikä on minkäkin värinen geeli. Niissä ei lue mitään, väriä purkin sisältä ei näe, eikä niissä ole mitään täplääkään väriä paljastamassa. Siispä ensitöikseni avasin ja merkkasin jokaisen purkin sekä maalasin jokaisella värillä kaksi kerrosta pahvinpalalle.Takaisin kynsiin. Kynnet näyttivät liian tavallisilta pelkän ranskiksensa kanssa, joten laitoin niihin kolmea glitteriä (myös fräuleinista tilattuja) tummansinistä, vaaleansinistä ja valkoista.


Kynnet valmiiksi saatuani istuin koneelle ja taas on alkanut uusi koristelukisa. Siinä aiheina joulu ja talvi. Nämä talvikynnet ovat vähän liian simppelit, että voisi edes kuvitella pärjäävänsä. Pitää keksiä jotain koristelua vielä tähän päälle.


Kuvausrekvisiitaksi oli muuten pakko hakea lunta ;) Ei ole kaikista miellyttävintä pitää lunta kädessä ja yrittää kuvata samaan aikaan. Khyylmäää *hrr*

Tarkkasilmäisimmät saattoivat huomata Sanna Tara Nail Artin logon tuolla oikealla. Tämä johtuu siitä, että aloitin yhteistyön sen kanssa :) Käykääpä katsastamassa verkkokauppa...

Nyt uimaaannn =)

4 kommenttia:

  1. Hienot, sininen sopii hyvin näin Itsenäisyyspäivän kynnyksellä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Eipä tullut itselle mieleen tuo, mutta nämähän ovat aika osuvan väriset itsenäisyyspäivää ajatellen.

    VastaaPoista