perjantai 7. lokakuuta 2011

Ostoksia & Wizard nails

Viikonloppuna shoppaillessa en voinut välttyä kynsilakkojen ostamiselta. Harvoin kyllä viime aikoina on tullut niitä kaupasta ostettua tai ylipäätään ostettua peruslakkoja. Nyt kuitenkin H&M:ssä kassalla oli niin halpoja, että päätin kokeilla ja Sokokseltakin tarttui mukaan herkullisen mustanpuhuva Maybelline New Yorkin lakka nro 673. Sekään ei ollut hinnalla pilattu.


Lakkasin yhden "kynnen" kiekosta keskimmäisellä lakalla. Kolme kerrosta vaati, että tuli tarpeeksi paksu. Kahden jälkeen näkyi läpi ja näytti jopa hieman rusehtavalta. Käytän tätä seuraavassa lakkauksessa.


Testasin peukkuun erästä ideaa ja se vaikutti toimivalta. Olisin alunperin halunnut tuohon vaaleankeltaisen lakan, mutta sellaista en omista, joten käytin luonnonvalkoista lakkaa ja sehän toimikin ihan kivasti.


Monistin ideaa muihinkin kynsiin =) Vaalea lakka on Tanskasta ostettu halpislakka, La Femme Beauty, joka on hirveän ohutta. Tuossa varmaan 5 kerrosta ja vieläkin näkyy läpi... Väri on kuitenkin kiva. Mustaa lakkaa on vain kaksi paksua kerrosta. Vaikutti riittävän tuon toisen päälle laitettuna. Maalasin mustat alueet kapealla siveltimellä, jolla otin lakkaa "varsinaisesta siveltimestä".


Mustan ja valkoisen rajalle kiinnitin värittömällä lakalla muutaman strassin ja lopun raja-alueen piirtelin Two way Nail art -glitterlakalla. Yritin laittaa metallipallojakin, mutta ne eivät oikeastaan näyttäneet miltään. Peukalossa niitä on pari, mutta jos ei tiedä, missä kohdassa, niin tuskin löytää.

Eilen huomasin Cesarsshopissa alennusmyynnin. Tilasin vaikka mitä, mutta tähän lakkaukseen tarpeellinen olisi ollut Konad Top Coat pen, jolla olisi saanut strassit paremmin "liimattua" kuin paksulla tavallisella siveltimellä. Noita tilasin peräti kaksi :D

Lisäsin tuonne oikeaan palkkiin alas "Tahtoo" -listan, johon olen kerännyt mielestäni kivoja lakkoja, jotka haluaisin. Lista on lähinnä muistilista itselle.

2 kommenttia: