keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Harmaa glitterreunaranskis

Pääsin taas huoltamaan työkaverin kynsiä. Hän halusi ranskalaisen manikyyrin tehtynä harmaalla geelillä. Harmaata minulla ei ollut, mutta sen onneksi sai sekoitettua mustasta ja valkoisesta. Valkoinen oli hyvin pigmentikästä, joten musta ei suoraan yliajanut sitä, vaan molempia sai laittaa lähes yhtä paljon.


Ranskiksen rajalle hän halusi jotain mustaa ja päädyimme mustaan glitteriin. En ollut aikaisemmin käyttänyt tätä mustaa ja se osoittautui aika hienoksi, kun ei näyttänyt "hiekalta", vaan kimmelsi kivasti. Kimmellys ei valitettavasti oikein tule esiin kuvista :/


Kynsiä tehdessäni työkaverini tutki valtavaa kynsitarravalikoimaani. Sieltä löytyi kivat pienet kukanpuolikkaat, jotka hän halusi kynsien tyveen. Niitä oli arkissa kuitenkin vain 9 kappaletta(!), joten peukaloihin laitoimme vähän erilaiset koristeet.


Suuri osa kynsistä (6) on tehty tipeillä, koska tipit vaikuttivat pysyvän paremmin kuin geelijatkot. Paniikki meinasi tulla alussa, kun liimapurkin kärki oli jäänyt kiinni korkkiin. Sain sen onneksi revittyä irti. Toinen paniikki iski, kun tippileikkurit oli jääneet kotiin. Hommasta selvittiin sivuleikkureilla :D

Top coatia laittaessa glitterit levisi pitkin kynsiä, mutta suuren osan sain siivottua pois puhtaalla siveltimellä. Tykkään näistä kynsistä ja niin tykkäsi työkaverinikin =)

Jo toinen lukija täällä! Tervetuloa, Sonja :)

4 kommenttia: