maanantai 10. lokakuuta 2011

Hulahulatyttö

Mulla on kynsivaarallinen harrastus. Itse suorituksessa ei tehdä mitään käsillä, mutta kun varusteita pitää vekslata edestakas, niin siinä sitten välillä lipsahtaa. Oikean käden peukku sai tuntea sen nahoissaan ja kynnessä. Koko geelikynsi irti *naps*. Se on nyt viikon ollut raihnaisena ja eilen vihdoin jaksoin tehdä siihen uuden.

En sitten jaksanut tehdä enää samanlaista kuin muista kynsistä, joten koska minussa on hitunen hulluutta, päätin kokeilla upeaa ideaa, jonka sain nails1820-blogista. Siellä oli upea kuva hula hula -tyttökynsistä, jostain kirjasta. Itse kommentoin postausta: "Hei, täältähän sai hienoja ideoita :) Pitää heti kokeilla noita hulahulatyttöjä! Eiku..." Ei kuitenkaan tarkoitus ollut kokeilla. Jäin kuitenkin pohtimaan, että mitenhän nuo onnistuisi toteuttaa, joten...


Toteutus oli kyllä kivinen polku. Ensin Models Ownin ruskea lakka ei erottunut mustasta taustasta. Tässä vaiheessa olin jo laittanut tähdet tisseihin. Keksin värittää ruskean alueen päälle oranssia Color clubin Nail Art -lakkaa. Se sitten vähän pehmitti kokonaisuutta ja toisesta tissistä tähti lähti liikkeelle.

Vasemmalla kädellä naaman ja korvisten maalaaminen oli hieman hankalaa. Hameen aioin liimata tippiliimalla, mutta kun tiputin sitä pisaran hameeseen, koko hame jäykistyi liimasta ja tarttui sormiin kiinni. Sain sen revittyä irti, mutta ehti se sotkemaan tytön alavartalon. Seuraavan hameen liimasin H&M:n kynsiliimalla, joka toimi paremmin. Tässä hötäkässä toinen tissi oli liikkunut sivuun. Siirsin paikoilleen ja äkkiä kuvat.


Kuvien ottamisen jälkeen siivosin tavaroita. Kun kaikki oli järjestetty, ei kynnessä enää ollut hametta ja toista tähteä. En edes ollut huomannut niiden katoamista. Toinenkin tähti lähti aamulla sukkahousuihin.

Tarkempia ohjeita näistä tuskin tarttee kirjottaa. En usko, että kukaan oikeesti haluu tommoset kynnet :D

Tervetuloa, Nails1820!

4 kommenttia:

 1. HAHA EIKÄ!!! Upeat!! :DD aika hauskat noi tissit joissa tähdet hahhaahah, ei hitto... Äsken kun menin bloggeriin ja siinä on muiden uusimmat postaukset, repesin kun näin hulahulatyttö ja kuvan ja sitten huomasin että hannelehan se sitten meni ja teki upeat hulahulatytöt!! :D Ei hitto... Olen kyllä otettu että teit nuo haha

  VastaaPoista
 2. Hehe, kiitos kommentista :D
  Piti niitä nyt kokeilla, oli niin absurdi aihe kynsissä :))

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa aika urakalta :D Katsoinkin kyseisestä blogista näitä kynsiä ja ajattelin: Miten näillä voi elää? hahah, koko jupakka oli hauska :D

  VastaaPoista
 4. Oli kyllä urakka :D
  Ja iteseasiassa toi "harjas" tossa peukalon päässä oli aika hauska, tosin ei kaikista käytännöllisin, paitsi että sillä oli hyvä siivota :))

  VastaaPoista