keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Arkiston kätköistä osa 4 - Glitterkärkiä

Nää on ekat geelikynnet, mitkä tein, jotka ei oo perus ranskalainen manikyyri, eli kolmas huolto omiin kynsiin.

Olin just saanu vähän glitteriä ja värigeelejä postissa. Kysyin kaverilta, mitä tekisin ja hän ehdotti että laittaisin kärkiin vinosti väriä ja toiseen suuntaan vinosti glitteriä. Alotin maalaamaan vihreellä vinoa kärkeä, mutta vihreä olikin niin haalea, ettei sitä oikeestaan näkyny. Vaihdoin suunnitelmaa lennosta ja länttäsin glitterit vihreän geelin päälle.


Vaati pari kerrosta geeliä päälle ja muutaman korjaushiomisen, että sain röpelöt peitettyä ja kärjet sileiksi, kun meinasi aina joku hile jostain pilkottaa. Myös vähän enemmän vino olisi voinut olla tuo linja.

Tästä viisastuneena tilasin paljon intensiivisempiä geelejä ja kokeilin uudestaan samaa ideaa, tällä kertaa normiglitterillä.Nämä kynnet saivat alkunsa työmatkalla pimeähkössä hotellihuoneessa, jonne olin raahannut lähes koko kynsientekoarsenaalin. Aloin tekemään kynsiä ikkunan alla, kun ulkona oli vielä valoisaa. Kynnet valmiiksi saatuani tajusin, ettei kattolamppu ollut ollut ollenkaan päällä ja olikin jo aika pimeää.

Näihin kyllästyin nopeasti ja kotiin päästyäni kokeilin kaikenlaisia lakkauksia. Lopulta päädyin vetämään geelillä mustat viivat glitterin reunaan. Niistä en tietenkään tajunnut ottaa kuvaa.

Tervetuloa Anyli99!

2 kommenttia: