torstai 8. lokakuuta 2015

Tuijassa kuvattuja

Mulla on ongelma. Mun kameran muistikortilta katoaa aina uudet kuvat sen jälkeen, kun katon niitä koneella. Kuvat tulee "takasin", kun poistan yli vuoden vanhoja kuvia kortilta ja katon niitä eri koneella. En kuitenkaan halua poistella kuvia ihan tosta vaan, vaan haluisin siirtää ne johonkin turvaan. No, tällä hetkellä mulla on käytössä mun vanha työläppäri, jonka pelkään antavan periksi hetkellä minä hyvänsä, joten en ole saanut tehtyä sitä vielä. Kaiken lisäksi tällä kuvien muokkaus ei onnistu yleensä, jos selain on käynnissä samaan aikaan. No onneksi osan kynsikuvista siirsin vähän aikaa sitten Driveen, niin saan niitä sieltä noukittua. Ehkä tämä projekti etenee tässä lähipäivinä, muutta se on kyllä hidastanut blogin päivittämistä hieman...


No mut onneksi näitä kuvia nyt joitain on, joten aiheeseen. Nämä ekat kynnet on ekat, joissa oon saanu käyttää ruskeeta glitteriä. Asiakas oli lähdössä irlantiin ja halusi neutraalit kynnet apilakoristeella. Hän itse heitti esimerkkinä ruskean ja vihdoin pääsin käyttämään Mosaicin ruskeaa stardustia. Lehti on värien sekoitus ja myös sen rajat on sekoitus geelimaaleja.


Toiset tuijassa kuvatuista on asiakkaan antaman mallikuvan perusteella varioidut. En muista, millainen malli tarkalleen oli, mutta erilaiset näistä tuli ainakin väreiltään.


Liukuvärit on tehty geelimaalisekoituksilla. Kultaiset on maalattu ihan kynsilakalla, samalla kun nuo leimatkin. Se on BarryM:n kultainen foil-lakka, jonka tilasin joskus ehkä viime vuonna leimaamista varten. Mulla on myös hopea ja ovat kyllä hyviä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti