keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Äidin kynnet ajalta kivi ja kirves

Äiti jo kyseli, koska laitan sen kynnet blogiin ja luulen, että hän tarkoitti joulukynsiä, jotka hänelle lakkasin. Nyt on kuitenkin käynyt niin, että lokakuussa I love me -messujen jälkeen kävin porukoilla ja lakkasin silloin äidin kynnet - enkä muistanut laittaa niitäkään blogiin. Löysin muistikortilta myös pari tutoriaalia ja jotain muutakin julkaisematonta materiaalia, joten niitä yritän tässä nyt seuraavaksi saada ulos.


Anyway, koska menin porukoille heti messujen jälkeen, halusin käyttää äidin kynsiin messuilta ostettuja tuotteita.Ja siis mähän ostin vain neljä kynsilakkaa, niin ei ollut hirveesti valinnanvaraa. Lakkasin kynnet Essencen satin-lakalla ja töpöttelin kärkeen Sinful Colorsin vaaleanpunaista glitterlakkaa jollain vanhalla pesusienellä. Päällyslakkana käytin essencen pimeässä hohtavaa lakkaa, mutta en kertonut siitä. Ilmeisesti yksi kerros lakkaa ei toiminut, kun en saanut porukoilta yhteydenottoa hohtaviin kynsiin liittyen.


Kynsistä tuli hyvin hempeät ja essence antoi vielä huurteisen loppusilauksen.

6 kommenttia:

 1. Heh, olishan se hurja kun illalla menee nukkumaan niin kynnet vaan hohtaa:D Voihan se olla ettei äitisi vain huomannut!

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet, piti oikein näyttää omalle äidille että mitäs tykkäisit ja heti tuli tilaukseen tehdä tuontapaiset seuraavaksi :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hehe, nää on sitten ihan "tyypilliset äitikynnet".

   Poista