torstai 6. marraskuuta 2014

Kummipojan synttärit

Kummipojan synttärit oli kaksi viikkoa sitten. Koska se on poika, pitää kynsiin muka laittaa aina sinistä. Sininen ei oo mun väri, mutta halusin nyt tehdä siitä itelle vähintäänkin siedettävän version. Mielestäni tuossa kriteerissä onnistuin erinomaisesti, sillä kynsistä tuli lähes tuijottelukynnet.


Ensin tosin kapinoin sinistä vastaan ja lakkasin yksinkertaisesti BarryM:n Majesty -hiekkalakalla. muutaman tunnin menin niillä ja sitten leimauslaattoja selatessa syntyi idea. BM 402 -laatasta löytyi hauska kuvio ja koska kynnet oli niin lyhyet, pystyin kerrankin laittamaan bundle monsterin kokokynnen leimoja.


Kynsistä tuli ehkä aika epähannelemaiset, mutta kuitenkin tykkäsin kovasti. Ja kuten niin usein aiemmin, unohdin kuvata lakat. Tässä kuitenkin käytetyt tarvikkeet listattuna:
 • Kullanhohtoinen hiekkalakka - BarryM Majesty
 • Sininen leimalakka - Konad
 • Laatta - BM402

Kynsien lisäksi synttäreitä varten tuli väsättyä kakun päällystys. Mitään ideaa meillä ei ollut ja kaupassa vasta keksittiin, minkä väriset sokerimassat otetaan ja miten niitä käytetään. Muumi-idea syntyi kakkua tehdessä, joten semmosen pikaisesti leikkelin vaaleanpunaisesta massasta.


Me oltiin hurjia, kun laitettiin pojan kakkuun pinkkiä ;) Ei vaa, just niin sen pitää ollakin: ei erikseen tyttöjen ja poikien juttuja saatikka värejä! Ens kerralla pitää kynsiinkin laittaa jotain muuta kuin sitä sinistä.

14 kommenttia:

 1. Oih upeat kynnet, oot oikeassa oikein kunnon tujottelu kynnet! Kakku on myös todella söpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mulle on harvinaista, että tuijottelen, jos kynnet on siniset.

   Poista
 2. Tosi hienot kynnet, ei voi muuta sanoa! Ja hieno kakku! :D

  VastaaPoista
 3. Upeat kynnet! Hiekkaa ja sinistä, ei voi paljon parantaa :).

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniit kynnet! Kyllä se vaan aina näyttää upealta kun leimaa hiekkalakan päälle! <3 Ja tuo kakkukin on tosi suloinen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hiekkalakan päälle leimaus on kyllä aina kaunista :)

   Poista
 5. Ihanan söpö kakku ja kerrassaan u-pe-at kynnet, super delicious!! :)

  VastaaPoista